Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kar se tiče cene je verjetno primerno nastavljena, pomoje je bolj problem v tem, ker je ponudba dizlov velika in moraš biti zelo konkurenčen da boš lahko prodal.
    • FATAMORGANA oz. fotomontaža, to si lahko prepričan  
    • Danes na 2-ki spoznaval nivoje prikazovalnika goriva v rezervoarju.   Ima digitalni prikaz in neke črtice, pa mi je zadnja utripala in sem itak imel namen it na črpalko zelo v kratkem.  Potem peljem v nek hud klanec, izgine še ta črtica in začne utripat črka E   E, takrat pa sem videl da je vrag odnesel šalo in se s cmokom v grlu peljal do črpalke, ki je itak sledilla v dobrih 10km, nadaljevanje predvsem spusta. Sem računal, da pridem, kaj pa če ... :)))
    • Danes nekako uspel poškodovat zadnje kolo, ki je postopoma vse bolj in bolj spuščalo. Nisem želel klicat AMZS oz. asistence, ki mi pripada ter zadevo rešil peš z nekih 5km peš mašince, haha.   Poganjalec je bil v uporabi in sicer na spustu z Menine, do koder sem prišel iz Bočne (tam parkirana 2-ka). Guma vedno bolj čudno nabijala po kamnih, nakar sem dojel da bo treba dol s sedla in pred mano še kar nekih 5 ali več km do avtomobila, No sem vseeno gledal na števec med hitro hojo in je bilo med 7 in 8kmh, medtem ko sem ga peš za navzdol, za roge držal. Sem pa bil vseeno precej nerazpoložen, ker na dol pa toook u živam v spustu, kolikor na vzponu kdaj kolnem, no to se vse pokompenzira z nasmeškom od ušes do ušes na spustu in vratolomnimi hitrostmi. Danes ni bilo te moje najbljubše discipline, v nadaljevanju pa moram ugotovit kaj je spet z zadnjo gumo, heh.
    • letošnje leto glavni poletni dopust Hrvaška :), res pa da za nas nova lokacija Šolta - Maslenica.....lep, relativno majhen otok, kjer pa je bilo letos presenetljivo veliko Slovencev :(, ampak drugače zelo mirna lokacija, za pravi dopust....dokler je sin še relativno mladosten, potem je sicer taka destinacija bolj za penziče  ali tiste z res majhnimi otroci.... kot rečeno pozitivna stran, res odličen apartma (se vidi, da je lastnica Danka, teta ni znala niti besede hrvaško), lepo urejeno, po skandinavsko, vse točno kot dogovorjeno....mirna lokacija, res odlična lokacija Maslenica (mir, lepa plaža, pogled/razgled).....malo manj cenovni razpon, sicer pričakovane cene, ampak sem bil tudi malo presenečen v (-).....npr. trajekt tja in nazaj (prvič doplačilo za bicikle na strehi) 120€, restavracije v maslenici kjer smo hodili na večerje cene kar na nivoju (očitno posledica marine in res ogromno pomorskega turizma), za 3 osebe večerja s pijačo pod 100€ ni opcija....edina svetla točka je bila pivo po 4-5€ na plaži, kar je bilo kar ok....in očitno sem imel edini tako srečo, da ko smo šli na road trip v nečujam, sem dobil kazen za parking, dvomim, da še kdo in očitno so bili mojstri policaji ravno tisti dan na terenu, ker sicer ni ne zdr.doma, ne policije tam.... je pa po eni strani neprecenljiva izkušnja ta pot z jadrolinijo, ki te vrne v leto tam nekje 1980 :), @Alextega pa tudi na trajektih v skandinaviji ne moreš doživeti :).....je bil pa odličen čas za branje knjig, kar mi tekom leta primanjkuje časa, tako da spodnje tri kar priporočam 👍 pa še nekaj foto utrinkov...    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.