SpEkTr Napisano 16. februar, 2013 Prijavi Napisano 16. februar, 2013 ja sej od za?etka jih je delal na 35 km ... zdej so na 120 v povpre?ju ... Spremljaj regeneracije. Jaz sem iz zacetnih 80km z leti prisel na 250 :-) . pa se ne hecam :-) Citiraj
Marlboro Napisano 16. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2013 A kul, koristna informacija No sicer sem glede teh regeneracij vpra?al na poobla??encu, ?e takrat ko je delal na tak kratke intervale in so rekli, da je verjetno dpf do konca zabit in v kolikor avto ne podalj?a intervala regeneracij bo treba razdret in ro?no o?istit ... pol sem javil, da je za?el delat na cca 120 in so rekli, da je to popolnoma normalno ... vidi se tudi da sam ?as regeneracije traja manj ?asa, kot prvotno ... Ta dvig nivoja olja je pol verjetno tudi posledica teh pogostih regeneracij ... bom videl kak bo ?ez ?as, olje bom dau pa vseeno menjat pa ?e pride do X ?ez naslednjih 1000 km Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.