Miata po delih
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
1. Meni na vrhu hriba skoraj vedno sije sonce. Kadar je nizka oblačnost, je pri meni sonce, v dolini pa ne... 2. Taka stara Micka zna narediti več kilometrov kot kak popolnoma nov ... ... one. 3. Bomo videli, koliko časa se bo prodajal in koliko bo spustil ceno. Je pa to zelo nišno vozilo, pa je krog potencialnih kupcev majhen. 4. Nikogar ne prepričujem, da mora kupiti za tak denar. Vse je odvisno od pogajalskih sposobnosti. Jaz sem samo omenil, da je to krasna osnova za predelavo v terensko zelo zmogljiv manjši avtodom za dve do tri osebe, da bi si nato ogledali npr. Tunizijo, Maroko, Turčijo, Savdovo Arabijo, Romunijo, Balkan, ... ... ... Se pravi - krasna osnova za avanturiste...
-
Da ne odpiram nove teme... Jest mam pa en problem... Danes sem že od jutra z BTjcem na poti. In imam natovarjanje v neki temni garaži. In opazim, da ko pritisnem zavoro, se prižgejo sprednje parkirne luči... Ima kdo kakšno idejo, kaj je BTjcu šinilo v glavo? 16 let nobenih težav, zdaj pa tole... No, do doma se bom že pripeljal, saj ko pritisnem zavoro, se prižgejo tudi zavorne, tako da varno je. Ni pa normalno ...
-
Če mene vprašate, je klima (inverterska) za ogrevanje le v skrajni sili, kakšen dan v prehodnem obdobju pred kurilno sezono. Recimo toplotna moč klime 3 kW lahko nadomesti 1 radiator 20 m2 sobe v solidno izolirani hiši. Lahko sešteješ nazivne moči radiatorjev - toliko toplotne moči mora dati tudi klima. Topel (redkejši) zrak se dviga, mrzel (gostejši) spušča. Klima v 2. nadstropju bo zanemarljivo ogrela 1. nadstropje. Še obratno bi bilo bolj slabo, če ni gladkega prehoda zraka izpod plošče iz nižjega nadstropja v višje nadstropje (strop preide v stopnišče gladko - brez preklade).
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.