Primoz78 Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima... Lp Primoz Citiraj
Deeyan Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima... Lp Primoz ?e ma? diesla pol skor zagotovo ma DPF filter Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima... Lp Primoz ker motor? pa ker ?alabajzarski salon? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 ?e ima? bencinarja pol ga ziher nima ?e je pa dizel ga pa ima, naslednji? pa prodajalca vpra?i, kaj pa ima namesto tega, da lahko dosega standarde EURO5 in celo EURO6. Citiraj
Primoz78 Napisano 9. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2013 ...samoumevno se mi je zdelo, da majo samo dizela?i to, zato nisem specificiral...EURO 6. Sem hotel samo potrditev, ker sem vedu da streljajo kozle tam Lp Primoz Citiraj
schurda Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 jst tja ne bi hodu ve?. Kako naj ti recimo odpravijo probleme, ?e sploh ne vejo, ali je noter ali ne? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Primoz78 Napisano 10. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2013 jst tja ne bi hodu ve?. Kako naj ti recimo odpravijo probleme, ?e sploh ne vejo, ali je noter ali ne? To je rekel prodajalec......mehanika sta pa zelo dobra. Bom pa sel povedat, da se mi je lagal pri prodaji... Lp Primoz Citiraj
jures Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 cx5 tudi dizel nima DPF Pa ?e kako ga ima https://www.mazda.de/assets/germany/01_bros...-broschuere.pdf technichen daten 2.2 Diesel:Oxidationskatalysator und Partikellter DPF Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 nima nima...tudi volana nima Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.