Skoči na vsebino

Sa?o po?ivaj v miru... :(

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za vse, ki ste ga poznali tako ali druga?e.

Pogreb bo v ponedeljek ob 4ih, dobimo se pa 14:45 v ?marjih pri Jel?ah pri mercator-ju.

?e zdej ne morm dojet tistih tvojih besed, ki si mi jih u?eri napisu u sms :( kolker sm ga poznal je bil full ok oseba, kadar smo se dru?l smo se dost presmejal foram.... Upam, da mi u pondelek uspe dobit frej na ?ihtu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa prjatu no, a 8 cm razlike v višini sedenja sta dva različna svetova? Ne vem, če tolk pridobiš v preglednosti, da bi tole bil sploh kakršen koli faktor odločitve pri izbiri.   OK CX-60 ima sedeže že 18 cm višje, a Miata pa 20 cm nižje od 6-ke. 
    • Pol toga, če smo natančnejši. Ne, tvoj golf ni imel take zadnje preme.
    • Če ne razumeš, pač ne. Ali je enako, če sediš skoraj na tleh, kot v 6-ki, ali si malo bolj dvignjen? Ali še bolje. Probaj se uleči na tla na asfalt in glej naprej. Nato se usedli na havbo avta in naredi isto. Kdaj boš videl dlje?
    • Trenutno imam nadomestno Mazda 2 (Yarisa) in je preglednost precej slabša kot z mojim… Sedim skoraj na tleh  …. Stebrička pri prvi šipi sta tako smotano postavljena, da se desno zelo slabo vidi… Ima pa dobro porabo… Ko sem ga dobil, je imel povprečno porabo 4.3 …. Prejle ko sem gledal, pa je že na 3,7l/100 km  medtem sem prevozil dobrih 200 km v enem tednu … … Hibridni pogon je res dober… edino CVT menjalnik mi ni preveč všeč… 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.