A kdo pozna tole petko? :-)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Freedom988 · Napisano
Javljam, da sem srečno in varno prispela nazaj na Obalo. Vse je potekalo kot mora. AH Kržišnik mi je tudi natankala dovolj goriva (v luči trenutnega dogajanja sem jih prosila, če lahko to uredijo proti plačilu in so uredili ter na koncu so mi bencin podarili), da sem ga imela dovolj, da sem prišla komot do Molove pumpe ker Petrolova najbližja ni imela niti 100ke več za tankat. Tako da jih lahko res, res pohvalim. Avto pa je super, sem kombinirala staro cesto z avtocesto, da se avto lahko dobro uteka. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. Iskrena hvala vsem za nasvete in odgovore. Zdaj bom še potrebovala par dni, da poštekam radio/bluetooth in vse ostalo, ampak bom sproti in bo šlo. Če pa česa ne bom vedela pa upam, da se lahko še obrnem na vas in vas kaj vprašam. Lep vikend še naprej in vse dobro. :-) -
To je bla nitka za kosilnico... močno dvomim, da jo boš našel v drogeriji... 😜
-
Imaš možnost, da postaneš "maskota" foruma: kupi si premium CX v premium barvi, premium kurba si že in prijavljen si na premium forum... Pa ne preveč resno vzet tega...
-
Tistih nekaj osebnih avtomobilov, ki vozijo na nafto, menda ne more "posušit" črpalk... Šleperji praviloma ne vozilo po regionalnih cestah in po mestu, ker je povsod omejitev prometa nad 7,5 ton, na avtocestah pa nafte praviloma ne manjka... Pa še sobota je, ko večina tovornjakov stoji... Traktorji? Kar je resnih, ta pravih kmetov, imajo dovoljenje (EIO številko), da točijo "cviček". Včasih so MORALI točit nafto, pa jim je država nato vračala nazaj, potem so pa le prišli toliko k pameti, da so dovolili uporabo kurilnega olja, pa jim ne vračajo nazaj. Takih je okoli polovica kmetij v Sloveniji. Kar je pa majhnih kmetov, imajo pa Tomo Vinkoviče, fergusončke in Štorovce. Ti traktorčki imajo 50 litrov nafte za tri mesece. Kaj me hočeš zdaj prepričat, da je polovica bencinskih ob regionalnih cestah in po mestih ostalo brez nafte, ker se je 30.000 kmetov odločilo natočit vsak po 50 litrov nafte? Pa tudi, če bi vseh 30.000 malih kmetov sklenilo, da natoči vsak po 200 litrov, to komaj doseže porabo tranzita v poletnih mesecih. Pa se nekako ne spomnim, da bi v vrhuncu turistične sezone poslušal po poročilih, da primanjkuje nafte in da imajo omejeno na 30 litrov na vozilo... Sploh, ker ti mali kmetje natočijo enkrat in potem imajo za nekaj časa, tranzit v poletnih mesecih pa traja neprekinjeno vsaj dva meseca... Tako da @Slivka ni jasno. In občutek imam, da tebi tudi ne...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.