Skoči na vsebino

Pri?iga se mi oran?na lu?ka za motor za Mazdo 3 (2010)?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lepo pozdravljeni,

kot pi?e v naslovu se mi na Mazdi 3 letnik 2010 ob?asno pri?iga oran?na lu?ka za motor.

Lu?ka se mi pri?ge samo takrat, ko zunaj de?uje ali pa, ko se avtomobil opere torej je najverjetneje nekaj povezano z vlago. Problem je v tem, ker pri Mo?niku v Kranju so o?itno tako nesposobni, da ne znajo ugotoviti kaj je narobe saj sem avto peljal tja ?e dvakrat in poleg nesposobnosti sem naletel ?e na neprijaznost. Tako, da tja ve? ne grem.

Problem je v tem, ker je avto v garanciji do septembra in ne ?elim, da nekdo v oktobru ugotovi kaj je narobe s to lu?ko in se jim potem pla?a.

Ima morda kdo kake izku?nje s tem oziroma, ?e kdo pozna kak dober Mazdin servis ne predale? z Gorenjske z dobro usposobljenimi ljudmi?

Najlep?a hvala za pomo?

Napisano

?e i??e? uradni Mazda servis, ti priporo?am A Cosmos v BTC, tam najbolj?e da se obrne? na g. Marijana Majesa. :notworth:

Mislim, da ti tale rumena lu?ka "engine check" ?eli povedati, da ima? te?ave z lambdo sondo (lahko da jih ima? ve? in najprej ugotovi katera je problemati?na). Ve? pa bodo povedali na servisu, vsekakor se ti spla?a podvizati dokler je v garanciji. :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdravo,

hvala za odgovor. Ja i??em uradni servis, ker je avto ?e v garanciji in ni smisla, da ga peljem drugam. G.Pelko mi je po telefonupovedal, da gre 100% za lambdo sondo (nimam pojma kaj je to), na A Cosmosu v ?i?ki v Lj so mi po telefonu povedali, da so 100%, da ni to to:).

A ni to zanimivo:).

Torej bo najbolje v BTC?:)

?e i??e? uradni Mazda servis, ti priporo?am A Cosmos v BTC, tam najbolj?e da se obrne? na g. Marijana Majesa. :notworth:

Mislim, da ti tale rumena lu?ka "engine check" ?eli povedati, da ima? te?ave z lambdo sondo (lahko da jih ima? ve? in najprej ugotovi katera je problemati?na). Ve? pa bodo povedali na servisu, vsekakor se ti spla?a podvizati dokler je v garanciji. :party0035:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Majes v BTCju je enako nesramen kot pa mo?nik. ko je ?el majes z mojim starim mazdilakom na testno je ve? ?as pizdil da zakaj ne nama?em ?altkebla, pa ne zamenjam sklopke ke je visoka, namesto da bi se posvetil problemu zaradi katega sem pri?el. Na koncu mi je mo?nik posojal dele, da se je ugotovilo kaj to?no mi je crknilo.

Pri mo?niku je tko: pokli?e?, pove? kaj ima?, se zmeni? za uro in naj gruntajo tudi cel mesec ?e ho?ejo (vmes naj ti dajo nadomestnega na svoje stro?ke)

Ko se ti pri?ge lu?ka od motorja se z avtom dogaja kaj? se je koda potegnila ?e ven s skenerjem? je sploh zabele?ena?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Saj ne vem al res mislil, da ne gremo nikamor.   Malo naprej od Graca proti Dunaju je Asfinagov Radtplatz brez gostilniške ponudbe. In WC je zastojn. To je bilo kaki 1-2 leti nazaj.   Letos sem bil v Pragi in 1 leto nazaj v Linzu. Med Liezenom in Welsom Asfinagov WC zastojn.   In to niso wc-ji kot v Italiji na manjših počivališčih, da ti more bit res sila, ampak so urejeni, čisti.....   Če boš izrazil željo, ti dam koordinate, pa idi preverit, na naslednji poti 😉
    • A lahko odštejwm od bencina? Ne ne morem. Torej je to nesramnost.   A lahko združim več kupončkov? Nazadnje so mi rekli, da ne. Ti se v Berlinu na žwližniških postajah da.   A lahko porabim vsepovsod na Petrolu? Pred par leti sem probal avtocestniku kupon v Kopru porabit, so rekli da ne gre. Slabo si bral 😉   Samo za tiste s plačljivo kartico. Z kartico zvestobe, si vreden nič.
    • Se tole, z aplikacijo, kot tudi poprej s kartico je vstop za clane zastonj.... Kvartalno dobis tudi zelo veliko ugodnosti...od pijac, sendvicev, pralnega praska Tako, da te ne stane popopnoma nic.
    • O to pa nikakor ne drzi. Povsod v Avstriji na AC, povsod v Nemciji na AC so avtomati, kavcija 1€ ki potem uporabis v stacuni. Vsak teden, ponavljam vsak teden placujem.   Se vidi da samo sirite samo barske novice.   Italija je to imela se nekaj let nazaj, in se pocasi vraca na bencinskih (v shopih ne smejo, ker ce je pogoj da je wc ce serviras hrano) Tako je. Enako v Avstriji V Spaniji mas tudi za placati, odvisno kje. Prav tako te noben bar ne bo spustil notri ce nisi gost.  Gost na pumpi pomeni da vsaj tankas. Ce ne ne bos lulal.   To je uvedeno zgolj zaradi skupin z avtobusi, ko se vsuje pa totalno svinjarijo pustijo.
    • Pred kratkim sem imel na razpolago M60 PHEV še prej pa D3.3. Za moje potrebe je bil D3.3 idealen, če ne upoštevamo stroškov vzdrževanja 3.3L Mašina, ki pri nas res niso optimalni. Me je pa PHEV pozitivno presenetil, saj je kljub izpraznjeni bateriji deloval dokaj suvereno, pa tudi poraba pri moji vsakdanji relacijo no odrešenja 8.5l/100 km.. primerjava M6 2.2 5.6L.. M30 2.0 AWD cca 7.2 L in M60 D3.3 6.8L.  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.