David Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 Ameri?anka si je v Budimpe?ti sposodila Citroen C4. Z njim se je peljala v 220 km oddaljen kraj. Ker je mislila, da je menjalnik avtomatski, se je vseskozi vozila le v prvi prestavi. Spodnje slike pokrova motorja in notranjosti motornega prostora so resni?ne. :ne vem: Tolk o Ameri?anih !!! Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 no comment....res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 he he,sn jaz tudi dobo to na mail!! Tu pa komentar res ni potreben... P.S. a se mi samo zdi ali to malo leti na ono temo o ?enskah za volanom.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 je pokycar napisal: P.S. a se mi samo zdi ali to malo leti na ono temo o ?enskah za volanom.... prej bi reku da leti na amerikanose...the greatest nation in the world (na koncu verjetno je una zenska tozila rentacar, tko kot americani znajo, zaradi povzrocitve dusevnih otrpljenj in na koncu dobila miljone in se en C4 z automatskim menjalnikom ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 7. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2005 LABI Citiraj Feel free....
poky Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 @LabiGT He he Samo da ma avtomatski menjalnik... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 je pokycar napisal: He he Samo da ma avtomatski menjalnik... Ej, ameri?ani so res preglupi za klasi?en (ro?ni) menjalnik ... sem jih kar nekaj sre?al (poznat jih no?em) pa je en bolj tumast ko drugi ... se sploh ne ?udim zgornjim fotkam ... amerikanos - stoka!!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2005 TOMSOOON....nice to see u again....kje si ti skriva? stric??? LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.