Evo vam odprte knjige in realne informacije. Toliko o temi o minimalcih...........tega že leta in leta ni več. Promet še daleč ni tvoj zaslužek...da tole pokriješ rabiš promet x2 minimalno. Z doojem sem na istem, preverjeno. Država pa z 2026 še viša prispevke. Njih ne zanima nič drugega kot promet za referenco.....če tudi samo računaš stroške naprej.
Da ne odpiram nove teme, pa glede na to, da je tu že nekaj prahu gor...
Torej, rabim dva nasveta.
Obnovili smo enega "mladodobnika" iz leta 1996. Ta reč ima celo štiri zvočnike: dva manjša spredaj v armaturi in dva večja zadaj na polici. Ker pa so zvočniki isti letnik kot avto, so tiste papirnate membrane šle falit. Torej bi mi zdaj zamenjali te zvočnike. Glede na avto - ni treba, da so ultra-super-perfektno profesionalni, ker tisti radio noter ne bo dal ne vem kaj od sebe. Pomembno pa je, da nam pašejo v izvrtine, ki so že narejene v avtu.
Torej:
1.) Kje se lahko dobi samo zvočnike (brez škatel oz. ohišja) po meri?
2.) Kako rešim piskanje v zvočnikih, ki je odvisno od obratov motorja (bi rekel, da gre za kakšne elektro-motnje, svečke, platine, vžigalna tuljava, mogoče celo dinamo...)?
Kakšna dobra ideja?
Vidim, da imaš trenutno skupno porabo enako, kot kaže meni: 5,4 l/100 km. Vendar pri izračunu na podlagi natočenega goriva in prevoženih kilometrov je moja trenutna skupna poraba 5,9 l/100 km. Spremljam porabo od nakupa vozila pa je pri ročnem izračunu vedno višja. A je možno, da je takšna razlika med računalnikom in ročnim izračunom?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo