Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
On ima 7 kil kolo mi pa od 13 kil na več....😁 😂🤣 Vsaka mu čast, car je.....
-
Nisem napisal, da imaš lažen profil… Napisal sem samo, da se bere nekako tako… Raje uživaj na dopustu in se ne obremenjuj s politiko … in ne označuj tako slabo vseh, ki imajo svoje, drugačno mnenje od tvojega
-
Razumi kakor hočeš,mi je vseeno. Da nimam nek "lažni profil" ti še predobro veš...imam pa svoje mnenje. Sem mnenja,da nimate nikakršne moralne integritete iz razloga,ki sem ga zgoraj navedel. Seveda sem mnenja,da marsikaj ni v redu okoli firme zgoraj omenjenega poslanca,čez katerega tukaj tako pljuvate... A kje ste pa bili ko so "vaši" harali...ja to je bilo pa vse OK a ne?! Samo ena malenkost za tiste ki imajo selektivno amnezijo...malce da spomnimo... Torej vso to vaše pribijanje in moraliziranje v podpori plačanim člankom v mojih očeh ni vredno počenega groša....če gledamo malce iz razdalje,bi lahko rekli,da ste plačani politični aktivisti... Torej jaz samo izražam zadovoljstvo,ko se zabavam ob prebiranju vaših prispevkov,ko se je "plošča obrnila"...če je to za tebe trolanje...pa naj bo trolanje. Aja ..pozabil sem pridevek "iz ene kleti"😉
-