Isto takole sem jaz odreagiral, ko sva s frendom (s pivom v roki) gledala Rogliča, ki poskuša pobegnit ostalim, pa kolega komentira "daj požen, kako jim ne moreš pobegnit"
(sem mu rekel, da očitno Roglič ni neka klasa, bi moral it TI tjale v Španijo, da jim pokažeš kako se pedalira in pobegne elitnim kolesarjem). Kakšno modrovanje na suhe, me je kar razjezu, hehe
Streznitev za tiste,ki so kupili "Schwarzenegerjev" stroj od Lidl-a oz.Parkside-a.
Jubilejna "zlata" štemarica od Parkside-a ob 30letnici proti najšibkejsi Makiti in staremu AEG-ju..oz Parksideovih 3Joule proti AEGjevim 3,1Joule in proti Makitinih 1,2Joule
Parkside-a na vseh kanalih hvalijo ...a nihce ga ne primerja z konkurenco...razen na kanalu "100% MICHAEL"
In testi so prav zanimivi oz. Parkside na drugem testu celo z večjim 8Ah akumulatorjem "popuši" na celi črti...v tretjem videu v testu z 20mm svedrom (za makito je določeno max.10mm!!!) parkside celo odide v "večna lovišča" pri vrtanju v debelejši tlakovec!!!
Ne noreš verjeti kakšni "drek od dreka"
Ma hitro se to zgodi, malo nepazljivosti pa gre lahko vse narobe, zato obsojam kavč komentatorje, ki so po socialnih omrežjih vsi pametni, realnost na terenu je lahko kruta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo