robz Napisano 9. januar, 2014 Prijavi Napisano 9. januar, 2014 Imam mazdo 6 sport (l.2004) in kot ?e naslov teme pove se mi no?e odpreti prtlja?nik. Problem se mi je pojavil ?e tretji? v 2 mesecih in se mi ne da ve? lezti v gepek od znotraj in tisto ro?ico premikati v desno je imel kdo kako podobno izku?njo? oz kako re?iti zadevo_ ni nek velik problem samo je precej neprijetna zadeva, ker ni klu?avnice za vrata prtlja?nega prostora.. hvala Citiraj
Još šta Napisano 9. januar, 2014 Prijavi Napisano 9. januar, 2014 Potrebno bo malo bosanskega servisa... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 9. januar, 2014 Prijavi Napisano 9. januar, 2014 Poskusi, ?e se ti ne zatika samo ro?ka za odpiranje (tista nad tablico), ker jaz jo pri vsakem odpiranju moram premaknit nazaj v prvotno pozicijo, ker sama ne sko?i nazaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LEPI Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 Poskusi, ?e se ti ne zatika samo ro?ka za odpiranje (tista nad tablico), ker jaz jo pri vsakem odpiranju moram premaknit nazaj v prvotno pozicijo, ker sama ne sko?i nazaj. Nima to veze zard te ro?ke se prtlja?nik ne zapre ponavadi. Jst sm meu isti problem,podri tapeto na prtlja?niku pa poglej ?e je vse celo okoli klu?avnice,men se je utrgala ena ?tangica pa sm dau po?vasat in je mir ?e dve leti Citiraj
uklopko Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 ha ha sem prebral da si dal kluko oz.vrata kar za?vasat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
robz Napisano 14. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Poskusi, ?e se ti ne zatika samo ro?ka za odpiranje (tista nad tablico), ker jaz jo pri vsakem odpiranju moram premaknit nazaj v prvotno pozicijo, ker sama ne sko?i nazaj. Imas prav ja tudi meni se ne vraca v prvoten polozaj in jo moram sam potisnit nazaj. Problem resen, hvala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.