Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Evo pa me je začelo zanimat, kaj se je dejansko glasovalo. Ker mi takale populistična takoj dvigne anteno - ubijajo nam otroke, na to smo vsi občutljivi..hkrati pa zgleda preveč enostavno. Ve kdo o čem se je šlo? O čem so glasovali?
-
Oženil se je mladenič, ki ga je ovdovela mama vzgajala zelo strogo in daleč od življenja. Že prvo zakonsko noč se je sin oglasil iz hotela in rekel materi: - "Vem, da moram nekaj narediti, vendar se ne spomnim kaj." - "Ja, torej, moraš... kako naj rečem...najtrši del svojega telesa moraš vtakniti v...no, tja, kjer tvoja žena lula!" Okrog polnoči je hotelski vratar telefoniral gasilcem: - "Pridite hitro, neki naš gost ne more izvleči glave iz straniščne školjke..."
-
Saj je tudi jaz ne želim. Pa smo toliko blizu meje, da če veter drugače zapiha, mi spremeni omrežje in dobim sporočilo: "V državah EU en EEU se telefonski pogovori obračunavajo po ... ... ..." in "Za konzularno pomoč se obrnite na slovensko predstavništvo v Rimu ... ... ...". Haloo, v Sloveniji sem, zakaj bi hodil na predstavništvo v Rim? Vsak dan po nekaj takih SMSov... In se nimam komu žalit. Lahko edino ugasnem telefon. In zdaj se ti žališ, da nočeš enega SMSa, ker ob sobotah ne bodo več trobili? Ma, dajmo no, paranoja na vrhuncu... Kaj se bojiš, da ti sledijo in nočeš, da tvoj mobitel uporabijo za določanje tvoje lokacije?
-
To je tes dobra opcija, da ga zabrišeš v kako jezero ali morje. In ne bo več sms-ov. 😊
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)