Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Kej mi lohkor kdo razloži tko, po kmečko... Namreč, berem neki članek o vetrnih turbinah in vmes najdem zapis o največji na svetu: Zadeva ima 20 MW in oskrbuje 96.000 gospodinjstev. Če moja matematika kaj velja, pripada vsakemu gospodinjstvu 208 W. Če se kaj spoznam na elektriko, to "pelje" eno televizijo... Kaj sem zgrešil?
-
Imaš prav...a sam nisi nič boljši...si "pozabil" napisati še "jajo","puklast" itd... Seveda-vsi smo enaki,samo eni ste bolj enaki. Najprej pred svojim pragom pometi...po tem pa šele pred tujimi... Tukaj imaš že enega ki čaka v vrsti...
-
Glej, če bi se rad ločil od nje, ji to povej direkt v obraz, ne pa tako potuhnjeno z električnim avtom. Če si toliko dedec, da bi se rad žene zlosal, bodi pa še toliko dedec, da ji to direktno poveš!
-
Saj mogoče tudi meni pade poraba nekoč... Sem pa že opazil da mi je vsake toliko v leru motor nemiren ko ga prižgem pa obratomer rahlo niha? Očitno imam smolo. Drugače pa sem danes dobil paket. In na moje začudenje darilo in zahvala Mazde za nakup. Lep gesta.
-
Golob se je pohvalil, da brez naloga za hišno preiskavo ne morejo nič... Pa vemo koliko je ura.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.