Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo

na mazdi 6 karavan letnik 2004 so mi pregorele ?arnice osvetlitve registrske tablice zadaj, pa gledam kako se jih zamenja a se samo steklo potegne ven a je kaka druga fora??

Hvala za kak nasvet

lp

Napisano

Obe stekelci imata na vsaki strani po en ?tift, ki se zasko?i, tako da previdno, s kak?ni izvija?em recimo, potem pa le ?e iztakne? ?arnico in namesti? nazaj. Tako ima vsaj narejena 5-vratna iz 1. generacije, karavan ?e se ne motim ima identi?en sistem.  :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Karavan 2007 ima isto.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

no men je ena lepo uspela druga pa je razbita o?itno je ?e prej?nji lastnik neki ?aru, tko da bom moral nekako operirat ali pa celo lu?ko ven dobit, a je kdo ?e to delal

Napisano

Aha, se pravi odlomila se mu je ?arnica, v smislu da je kovinski del ?e vedno fiksiran noter, kjer naj bi bila celotna ?arnica?

To se je meni zgodilo, potem pa se da s kak?nimi kle??ami dobiti tudi tisti del ven. Upam, da govoriva o isti zadevi?  :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

....ma ja, sem neki z raznimi izvija?i zavitimi ?pi?kami zbezal nekako ven tko da sedaj deluje, hvala za nasvete :glare:

Napisano

no men je ena lepo uspela druga pa je razbita o?itno je ?e prej?nji lastnik neki ?aru, tko da bom moral nekako operirat ali pa celo lu?ko ven dobit, a je kdo ?e to delal

upam da si dal ledice not :P 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Žena se vrne s pregleda pri zdravniku in pokaže možu svečke, ki jih je dobila: - "Poglej tele čudne tablete, a ti veš, kako se jih jemlje?" Mož: - "Pojma nimam, pokliči zdravnika, pa ga vprašaj!" Žena pokliče: - "Gospod dohtar, povejte mi no, kako se jemlje tiste arcnije, ki ste mi jih predpisali?" Dohtar: - "Ja gospa, rektalno!" Žena se zahvali in pove možu, da se jih jemlje rektalno. Ampak ne vesta, kako je to in žena spet telefonira: - "Gospod dohtar, jaz ne vem kako je rektalno!" Dohtar: - "Gospa, vzemite jih analno!" Žena se spet zahvali in pove možu, da ji je dohtar rekel, naj jih jemlje analno. Pa ne vesta, kako je analno, zato žena še enkrat pokliče: - "Gospod dohtar, tudi to ne vem, kako se jih vzame analno!" Dohtar: - "No, veste kaj gospa, v rit si jih vtaknite!" Žena pa pravi možu: - "Na, zdej je pa užaljen..."
    • Kmet iz sosednje vasi se oglasi pri eni kmetiji. Potrka na vrata in čaka. Odpre mu en mali fantek. - "Je fotr doma?" - "Ne." - "Kaj pa mat?" - "Ne. Sta oba šla v mesto." - "Kaj pa tvoj starejši brat Berto?" - "Ne, tudi on je šel s starši." Kmet stoji nekaj minut, menca in premišljuje. Fantek mu reče: - "Če rabte kako stvar, vem vse. Vem kje ma fotr kaj od orodja, stroje, žvali - obvladam vse v nulo! Vi kar prašte." Kmetu je bilo nerodno, a vseeno pove: - "Pravzaprav bi moral govoriti z očetom. Torej takole je, tvoj brat Berto je napravil otroka naši Suzani." - "Uuuu, strela... to boste moral pa res s fotrom rešit. Če bik naskoči, vem, da računa 50 evrov, za prasca 20, ne vem pa kok bo zahteval za Bertota..."
    • Pripeljejo Jožeta v bolnico z nekaj opeklinami. Po detajlnem pregledu se zdravnik čudi: - "Pa vi imate več polomljenih kosti kot pa opeklin!" Možakar odgovori: - "Če so me pa gasili z lopato..."
    • Kar je res, je res.   V bistvu so kar vsi moderatorji taki.       Čeprav imam občutek, da so nekateri moderatorji zgolj formalno moderatorji... Mislim, tako, po spominu: nekateri moderatorji se že vsaj dve leti niso oglasili na forumu...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.