Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Noja... tudi pri nas se da...    Sem v ponedeljek prišel v 1,5 ure od doma do Portoroža ... brez kakršnihkoli zastojev... Edino tam pred predorom Kastelec je bilo neko zožanje zaradi del ... ampak je tudi šlo BP ... V Vrhniški klanec sem šel preko omejitev v osmi prestavi ...      Pot nazaj isti dan je bila pa ene 15 minut daljša, ker se je nekje od Logatca do Brezovice promet zgostil ... in ni šlo z najvišjo dovoljeno hitrostjo ...        1D0E7ED2-F071-4E11-8637-220E60D0C321.heic
    • Kje si videl, da so Nexen zanič, mi lahko podkrepiš z nekim vir-om?     To je isto, kokr da lahko vsak butelj pri nas odpre firmo za 7500 eur, začne z nekim poslom, prodaja neke storitve za mastne pare, nategne folk z predračuni in gre potem v stečaj, ljudje pa ostanejo brez podpore in brez denarja.   Nekako tako gre to v sodobnem svetu.
    • Mah, če ne bi bilo elektromafije, bi bila elektrika vsako leto malce cenejša in ne obratno. V bistvu so pogoji taki (sonce, veter, voda), da je elektrika že 8 mesecev na leto za dobavitelja zelo poceni. Ko pa še za zimo pogruntamo kako fejst rešitev in postavimo par mega baterij, bo pa sploh veselica.
    • Včeraj sem na avtocesti po dolgih mesecih zopet užival. Vožnja tekoča, vsi se lepo umikajo nazaj na vozni pas. Prehitevalni je prazen. Da ne bo pomote, to ni bilo pri nas. Ne more biti. Vozil sem od Trsta do Udin. Poezija. 👍
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.