Biznis je biznis. Kdor da več, ta vzame. Ali nisem kaj zamudil, da nismo več v tržnem gospodarstvu. 🤔
Pač ptič je zaj..al na polno in ni kaj tukaj kriviti druge. 😉
No, ko prideš v hi-fi showroom in ti dajo za poslušati par sistemov, greš na koncu domov z višjim in dražjim modelom.😁 Dela pa ta ojačevalec, ki sem ga na koncu kupil ( Arcam radia A15+ )
Integrirani ojačevalnik Arcam Radia A15+ | 80W rms | HDMI-eARC | AV-PLANET.SI
WWW.AV-PLANET.SI
Integrirani ojačevalnik Arcam Radia A15+ je avdiofilska komponenta z DA pretvornikom ES, ki ojačuje zvok v...
precej bolje, kot Arcam radia A5+, ki sem ga imel ogledanega Tudi močnejši je (2x80W).
Verjetno se mlajši tu na forumu sprašujete, kaj za vraga rabite to za poslušanje , saj je dovolj telefon in slušalke. No, starejši smo imeli talšne in podobne hi-fi sisteme v 90-ih. In,če imaš doma še vrhunski gramofon za vinilke, je odličen ton zagarantiran. Ali pa odličen CD Player.
Pri meni tudi. Sredi kosila v restavraciji, ko je začel alarm na telefonu. 😄
Vsi so gledali, za kaj se gre. Zanimivo pa je, da sva z ženo , ki sva na Telemachu, dobila istočasno obvestilo, sin in hči pa, ki sta na A1 pa sploh ne. Najbrž ga bodo dobili jutri.😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.