Pa ne mislit, da so v avtih prav posebno natančni (dragi) merilniki temperatur ... ker tudi niso potrebni. Sem pred mesecem kupoval sobni termometer ... jih je bilo v trgovini kakšnih 100, kazali pa so od cca 19 do 21 stopinj ... 10% različno
Avto me je že prvi dan prestrašil, zato budno spremljam vsako malenkost. V bistvu ni bil kriv avto temveč prodajalec, ki me ni opomnil, da je motor pošprican z anikorozijskim sredstvom. Od Ferka se veselo peljem proti Europarku. Ko stojim na semaforju med Tržaško in Ptujsko cesto vidim da se izpod havbe dviga vroč zrak. Si mislim ajde večji motor več vročine. Ko sem se peljal mimo hoferja proti turbo krožišču se je tako kadilo, kot bi se vozil s parno lokomotivo. Smrdelo je pa po zasmojeni plastiki. Celi panični ustavim misleč, da so pubeci zajebali nulti servis in mi gori kaka električna napeljava. No na koncu se je izkazalo da ni nič od tega, smrad je popolnoma izginil po dveh tednih.😁
Ne, voda tudi niha, včasih pri cijazenju za kako nepremičnino pade celo na spodnjo tretino. Ampak glede na odgovore je zgleda to normalno pri teh motorjih.
Vsem forumašem hvala za mnenja. Dokler ne bo kakšne lučke na armaturki se ne bom sekiral.
Danes z menoj dela naša nova pripravnica. Ravno ko se mi je predstavila in razložila, zakaj je v moji pisarni, vidim pomočnika direktorja, ki gre proti moji pisarni. Punco na to opozorim in ji rečem, naj se pazi tega kretena. Tip pride noter, ona pa reče:
- "Živjo, oči."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.