Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Mogo?e se mora ta cilindr?ek ?e ulaufati, ne vem, ker Simon je ?e veliko teh zadev na Mazdah obnovil in je bilo vse O.K. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skydriver6 Napisano 11. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2014 On je naredu vse ker sem iskao, ampak je morda problem v nekam drugom, ne vem ?e mazda ima peti cilinder in da zarad njega en koles ne vrne do konca? Ne vem, ampak nadalje u?ivam v po?itnicah in ne bavim se ve? avtom do Beograda. 1 Citiraj error driver 6
Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Tako je tudi prav, ?koda le, da vas vreme na obisku pri nas ni bolje "poslu?ilo" ? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 Vem da je kod oktavije kateru sem vozio par dni po Sloveniji, ?e stane na semaforju, pomera se na blagom nagibu, dokler mazda ne. Morda sem ja nor ker to prime?ujem. Nisi nor, dejansko bi moralo biti tako in moja Mazda se za?ne sama takoj premikat, ?e ni ?isto vodoravna podlaga. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 On je naredu vse ker sem iskao, ampak je morda problem v nekam drugom, ne vem ?e mazda ima peti cilinder in da zarad njega en koles ne vrne do konca? Ne vem, ampak nadalje u?ivam v po?itnicah in ne bavim se ve? avtom do Beograda. Igor super da si popravil te zavore....mislim da je pelko-Doktor naredil kot treba in da je ok.LP ale? 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.