LabiGT Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 Kar nekaj casa sem opazil da vsakic ko dezuje se nabira voda v prtaljzniku; bolj specificno: v prostoru kjer pride dvigalka in rezervno kolo. Ker je blo cedalje vec vode (predmeti so zaceli kar plavati )...sem sel na servis. Sem jim rekel naj dajo kaksno ribico noter al pa naj popravijo So se odlocili za slednje....popustil je en spoj, in so popravili--pa se brezplacno (bravo gama spet) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 He he,a si akvarij zraven vozo?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 14. oktober, 2005 Prijavi Napisano 14. oktober, 2005 Joj labi pa lih sem ti mislu za rojstni eno ??uko kupit..... LP daVid Citiraj Feel free....
Boss Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 a vodo so ti vrnili? al so jo obdr?ali na servisu...? in kateri spoj je popustil? po moje tam kjer se bok stika z zadnjim delom pri lu?eh... glavno, da ima? zdaj urejeno in to free of charge...zuper Citiraj
KAALman Napisano 15. oktober, 2005 Prijavi Napisano 15. oktober, 2005 strange... kak?en spoj lahko popusti... pismo.. potem se raje ne hitro vozit, ker bo karoserija razpadla... mislim... MAZDA ? Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 16. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 a vodo so ti vrnili? al so jo obdr?ali na servisu...? in kateri spoj je popustil? po moje tam kjer se bok stika z zadnjim delom pri lu?eh... glavno, da ima? zdaj urejeno in to free of charge...zuper zal vode nisem nazaj dobu slabo so popravili od zadnjic (vezna stena)zdaj gremo novim zmagam naproti (pa novim felerjem tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ciko boy Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ?AKI MAL, ?AKI MAL, men tut na stari F-ki pu??a u prtla?nik pa isto pr lu?eh, mam ?e tut cel akvarij v avtu ka misli? da je men tut kak spoj ?el v PM pa povej mi ki pribli?n je to? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
LabiGT Napisano 16. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2005 meni ni stalo nic (garancija) lahko, da ti pusca pri luceh ali pa spoj vrata prtljaznika/ karoserija... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ciko boy Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ka pa vem sem lu?i porihtu (menju dihtunge, pa ?e silikon sem dal okrog) pa je vedn slab?e sede?e mam tut ?ist mokre pa ne vem ki pride voda noter! sem ?e skor obupal Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
HLADNI Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ?ibedah zapri! hec Druga?e se to rado dogaja, ?e je avto bil ?e kdaj na obisku pri kleparju? Citiraj
Ciko boy Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 kar ga mam jst ?e ni bil kaj bi pa lahk naredu glede tega, sm najprej mislu da bi kr silikon okol dal pa ne vem kk bi se to obnesl Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
HLADNI Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Meni je to delalo pri fiat bravi. Naredil sem tole, odstranil sem tapete(kjer sumi? de te?e not) potem sem pa ?el v avtopralnico, sedel v avto, kolega ga je pa pral z pritiskom pod vsemi koti No in takrat sem videl kje se slini!!! Citiraj
Ciko boy Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 sam to je kr veliko dela a ne? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
HLADNI Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 kaj drugega ti ne preostane, ali pa si bo? moral nabaviti potaplja?ko obleko pa ?e gasmasko, za?ne tudi neprijetno zaudarjati, ?e ti dlje ?asa zamaka. Citiraj
Symon Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Sem jim rekel naj dajo kaksno ribico noter al pa naj popravijo So se odlocili za slednje....popustil je en spoj, in so popravili--pa se brezplacno (bravo gama spet) Samo tale je huda sem se res nasmejal! Bravo Gamma res je lepo, da se jim ne jebe za stranke in jim (nam) grejo takole na roko. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.