Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo... Zadne cajte opazam da ko ogasnem avto se mi pod pokrovom slisi neko presketanje traja ksne 20-30 sekund pa me zanima kaj je to. Zvok pa prihaja blizu jermena. Od kar imam avto podoben zvol slisim tudi pod podvozjem nej bi biu kao auspuh k se segreje. Presketajoci zvok ni vedno prisoten je pa kar pogost... Je meu ze kdo podobno izkusnjo alpa mi zna usaj povedat kaj je to ? :)

Napisano

To se dogaja ko prevozi? veliko km? Za moje pojme je to ?ist normalno, ko ugasne? avto, ker pride do ve?jih temperaturnih razlik pri auspuhu (vro?a cev), v stiku s hladnim zrakom. ?e bi imel rostfrei cevi, bi ?e pri zunanji temperaturi 15-20?C sli?al, da nekaj potiho poka..vsaj js to opazim pri svojih karjolah  :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Verjetno res ta zvok prihaja nekje iz izpu?nega sistema, ker je bilo pri moji 6-ki identi?no in mi je Pelko povedal, da je to povsem normalno. Hyundai pa ne proizvaja nobenih takih zvokov.  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Aha ja za auspuh mi je blo kokr tok normalno sam to me je zanimal k mi je pod pokrovom. Drgac pa nism naredu neki bas 15km use skp pa se je sam pod haubo slisal auspuh pa ne. Je pa res da je bla ura 5 zjutri :)

Napisano

Webasto?

bencinar je... webasta pa verjetno noi sam vgrajeval :ne vem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.