Skoči na vsebino

kje dobit tte felgne?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdrav. A je samo slu?ajno ta prikazna slika ali si ti nov lastnik te temne 2.0? ?e si, bi lahko malce opisal kaj se bo delalo na njej... :P

EDIT:

Pardon, se mi je zdelo da na?enjam nekaj na novo :) V glavnem me veseli da je tvoj biser ?e pri doktorju ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Pozdrav. A je samo slu?ajno ta prikazna slika ali si ti nov lastnik te temne 2.0? ?e si, bi lahko malce opisal kaj se bo delalo na njej... :P

EDIT:

Pardon, se mi je zdelo da na?enjam nekaj na novo :) V glavnem me veseli da je tvoj biser ?e pri doktorju ;)

ja sem lastnik, se ?e rihta:) ma?ina bo menjana pa vse na avtu kar je pa? potrebno menjave, izpu?ni od 2.5...naslednja investicija so fedre pa temne ?ajbe, pol pa sam furat:)

Napisano

ja sem lastnik, se ?e rihta:) ma?ina bo menjana pa vse na avtu kar je pa? potrebno menjave, izpu?ni od 2.5...naslednja investicija so fedre pa temne ?ajbe, pol pa sam furat:)

Aaaaaa, tvoja je tista, ki je parkirana "zravn" moje tam :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Dve vreči lahko z biciklom pripelje, za 50 kg ne bom BTjca niti odklenil, kaj šele vžgal...
    • - "Kje pa imaš ženo?" - "Eh, sva se skregala, pa je na vrtu." - "Sem bila na vrtu, pa ga nisem videla!" - "Malo moraš kopati, da jo najdeš..."
    • Malo jih tudi na kontra strani panika grabi, samo so navajeni dobro skriti, ker je fejkanje pač del podjetništva. Pač ni več časov, ko so delavci samo ubogali, če jim pa kaj ni pasalo, je bil pa balkanski bazen za nove na voljo. Po domače povedano - veliko je praznega lajanja in ustrahovanja s strani delodajalcev. Kdor prestopi mejo strahu in se malo kontra postavi, hitro vidi da je tako. Razen, če res nisi navaden kanonfutr, kar je pa danes spet cilj dobrega posla. Imeti čimbolj skalabilno zadevo, kjer lahko delavce v procesu enostavno zamenjaš. Razen tam, kjer jih ne moreš. Nek tak primer je pri nas infrastruktura, recimo železnice. Če damo vso politično sranje na stran, se danes vidi 30 let zanemarjanja kadra in kaj je rezultat. Zjahan javni prevoz. Drug problem je, da se nihče preveč ne sekira. Sej bojo jutr drugi, ko nas ne bo več...
    • S Porsche-jem ? 😍, rabiš dvigalko da ven spraviš. Sposodil bi si rajši BT-ja 😁
    • Samo to upokojensko življenje je res težko. Vsak dan vstanem ob 5.30, zajtrk in nato plaža. Tam preplavam nekje okoli kilometra in ob 10. uri najpozneje domov. Sedaj poleti je prevroče za kolo.😕 Tudi tako vzdržujem kondicijo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.