Jest Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 kako lahko jest ima vi pa ne? Ni mi jasno Jest nimam rezervnega kolesa... imam kit s peno... tako kot ze pri prejsnji sestici... Je pa notri pod dnom en vlozek iz neke umetne mase (kot stiropor)... in predvidevam, da se ta ven vzame in nadomesti s takim, ki ima vdolbino za rezervno kolo ... Tukaj so pac samo predalcki... Slik od sestice ne najdem... samo za CX-5 ali trojko ... Takole izgleda za CX-5 s predalcki: Takole pa ce imas rezervno kolo: V Avstriji stane rezervno kolo (kompelt z dvigalko in vsem, ka pase zraven) za CX-5 slabih 400? ... >> http://www.mazda.at/service-zubehoer/accessories/mazda-cx-5/2011-11/rader-tieferlegung/0CX5NR000/Asistence so super, ?e pa pomislim, da se kaj zgodi v soboto ali nedeljo zve?er - kdo bo pri?el v doglednem ?asu in mi omogo?il nadaljnjo vo?njo... Seveda, takoj v ponedeljek zjutraj. Hvala nebi. Rezerva! MES je na voljo 24/7 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 no saj to sem mislil, ima? luknjo - tako kot vsi ki imajo kompresor?ek, v stiroporu, ki zafila to luknjo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 prva stvar, ki sem jo naredil pri trenutni 6ki, je da sem odstranil ta brezvezni stiropor in kupil pravo rezervo (205/60 16)zihr je zihr Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 no saj to sem mislil, ima? luknjo - tako kot vsi ki imajo kompresor?ek, v stiroporu, ki zafila to luknjo Takole izgleda, ko dam tisti penasti vlozek ven Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
phoinix Napisano 23. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Sem ravno gledal, okrog 20 cm je v visino frej brez stiropora. @LabiGT, kje si jo kupu? Si komplet z dvigalko vzel? Citiraj
LabiGT Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 jaz imam prejsnjo sestko...dvigalka je bla ze zraven ampak je prostora sigurno vec kot 20cm (ce je ze guma 20.5cm visoka), ker sem mogu dodat moj "home made" stiroporo, da je bla podlaga pol ravnatko da ti ostane SOS rezervanprhttp://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/reserverad-notrad-16zoll-mazda-3/291121247-223-7609?ref=search Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
phoinix Napisano 23. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Hehe, guma kot iz kakega AMI ja iz 70 let Hvala za informacije. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.