Honda Hitra Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 LP vsem. ?e mogo?e kdo ve ko na mazdi letnik 97 na hitrco zavijem volan v levo-desno se zasli?i nekak?no rahlo pokanje(pok ob hitrem zavijanju sem ter tja).Mi je pa ?e nekdo omenil da naj bi bil pri spodnjem delu volanske letve nekak?en vijak na katerem se ?tela zra?nost,pa? da vijak malo zategne? in je problem re?en,mogo?e ima kdo s tem izku?nje? Citiraj
Scr3am Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 Mogo?e na isto foro kot 6ka ? . Samo, da ga je tukaj bilo potrebno samo podmazati. Citiraj
Deeyan Napisano 18. februar, 2016 Prijavi Napisano 18. februar, 2016 LP vsem. ?e mogo?e kdo ve ko na mazdi letnik 97 na hitrco zavijem volan v levo-desno se zasli?i nekak?no rahlo pokanje(pok ob hitrem zavijanju sem ter tja).Mi je pa ?e nekdo omenil da naj bi bil pri spodnjem delu volanske letve nekak?en vijak na katerem se ?tela zra?nost,pa? da vijak malo zategne? in je problem re?en,mogo?e ima kdo s tem izku?nje?Ti mogoce poka lezaj na amortizerju? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Honda Hitra Napisano 18. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2016 Hmmmmmmm glede le?aja na amortizerju nebi vedev. Rahlo pokne ?e na mestu ?isto malo na hitro pomigam volan med vo?njo pa ni? ne poka ali pa ?e volan navijem v levo ali desno! Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Preveri homokineticne zglobe in ce imas mast v mansetah, da niso pocene. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Honda Hitra Napisano 19. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Na avtu sem pred kratkim menjav kon?nike,kugle,levo in desno man?eto na zglobu...Res pa je da ?e volan navijem v desno in nato speljem se narahlo sli?i klok klok klok malo se zgleda sli?i zglob ampak bi zaradi tega biv vzrok da ko na mestu malo volan zamigam sem ter tja da se sli?i rahlo pokanje? Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Na avtu sem pred kratkim menjav kon?nike,kugle,levo in desno man?eto na zglobu...Res pa je da ?e volan navijem v desno in nato speljem se narahlo sli?i klok klok klok malo se zgleda sli?i zglob ampak bi zaradi tega biv vzrok da ko na mestu malo volan zamigam sem ter tja da se sli?i rahlo pokanje?Yep Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Peter Mernik Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Pomojem prej kak?en le?aj na amortizerju ali pa zglob kot pa hin sama letev volana! Glede omenjene trditve pa nebi vedev ali je res na letvi spodaj kak?en vijak katerega lahko privije?... Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Pomojem prej kak?en le?aj na amortizerju ali pa zglob kot pa hin sama letev volana! Glede omenjene trditve pa nebi vedev ali je res na letvi spodaj kak?en vijak katerega lahko privije?...Saj sprasuje za zglob Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Peter Mernik Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Drga? pa najbol?a varjanta dat avto k mehaniku pregledat ti ga lepo na dvigalu dvigne pa da ti najde to?en vzrok kaj je treba zamenjat,da si nedela? nekih brezveznih stro?kov. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Pomojem prej kak?en le?aj na amortizerju ali pa zglob kot pa hin sama letev volana! Glede omenjene trditve pa nebi vedev ali je res na letvi spodaj kak?en vijak katerega lahko privije?...Pred nekaj dnevi sem Pelka vpra?al kako so kaj Mazdurine trpe?ne pri volanskih letvah in je reku, da to pa ni Alfa Romeo ali Fiat in da zadeva nikoli ni problemati?na. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.