Nič od tega ni razlog, da tovornjak zaseda obe špuri, čeprav vidi nekoga na levi. Tudi on krši CPP.
Tudi sam se potegnem na stran, pa čeprav se nekdo po levi pripelje nad omejitvijo.
Pa prosim, ne s svetniki tovornjakarskimi, ker ko jih vidim 2 metra za ritjo se vozit, mi je vse jasno.
Na zadnje me je en (tovornjak) v Italiji prehiteval, ker je bilo delo in omejitev 60, vozil sem se 75. Pa ne moreš verjet, potegnil sem se mu na desni rob.
Lotil sem se kar malo "po svoje", najprej rahlo pobrusil, potem sčistil z Nitro-m, čakal da se posuši, nanesel kovinski "prajmer" (kasneje nanesel še bitumen v spreju) in sledila je finalna barva.
Nisem nek profesionalec, ampak ponavadi ko takole naredim rje ni zeeelo dolgo na spregled, lušči pa se tudi ne. Stroška le nekaj eur in morda 2 urci prostega časa, nič dramatičnega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.