Skoči na vsebino

Mazda avtokozmetika

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je ?e kdo sprobal Mazdino avtokozmetiko? Kak se obese? A se spla?a nabavit, ali je bol? kupit specializirana sredstva?

Moram ?e obiskan servis v teh dneh pa sem nameraval ?e kr njihovo avtokozmetiko nabavit. Cene izgledajo primerne. Predvsem me zanimata letna teko?ina za vetrobransko steklo in za nego usnja. Mogo? ?e ?istilo za insekte.

Lp

Napisano

Za ?i??enje je najbolj?a vro?a voda z malo mila, pri res intenzivnih made?ih pa medicinski alkohol.

Za za??ito pa se strinjam za objavo zgoraj oz. karkoli mastnega je OK.

Poslano z mojega Nexus 7 z uporabo Tapatalk

Napisano

Uporabi kaj tak?nega, dobra zadeva,testiral na mazdi 6 2016, vonj po novem usnju,ok.

http://www.spoliraj.si/si/usnje-in-alkantara/220-gliptone-liquid-leather-conditioner-250-ml.html

Tudi jaz uporabljam to zadevo plus njihov cleaner. Top zadeva, v bistvu najbolj?a, kar sem jih izprobal. :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ne vem od kje folku da kitajci niso kvalitetni. Je res da marsikaj bi lahko rekli glede kvalitete materialov v avtomobilu ali pa o vozni izkusnji, ampak, pod havbo pa dvomim da so slabi. Malo pozabljamo da so kitajci pokupili kar nekaj evropskih znamk, in 100% od tam crpajo znanje, ali pa imajo razna partnerstva z japonci ali pa evropejci. Npr, forthing ima mitsubishijeve motorje, lynk&co je kitajska verzija volvota, lastnik Geelyja ima tudi lastnistvo volvota in lotusa. Tko da, znanje imajo, so ga ze dolg nazaj kupil, ocitno bojo pa naredil isto kot kia pa kdo drug, poceni avtomobili, vzdrzljivi, mogoce se na materialih v kabini prispara, ko se mal uveljavijo pa cene gor, pa boljse materiale, pa je
    • Ko se tisti slavni komet 3I/Atlas končno pricinga najbližje Zemlji, se pa vreme skisa, da se ga ne bo dalo opazovati...   Vseeno, če koga zanima, se bo dalo nekaj videti tukaj:    
    • Jaz sem imel podoben problem z maso na Peugeotu 306 GTI .Celo to so "pogruntali",da je pokvarjena čentralina (glavni računalnik). Občasno mi ni hotel vžgati . Na uradnem servisu so vse živo zamenjali pa ni bilo nič boljše.Šele lokalni avtoelektričar je ugotovil,da je bila slaba masa. Bdw,  Peugeot 306 GTI je bil daleč najslabši avto, kar sem jih imel kar se tiče okvar. 😎  
    • 266.192 Aufrufe · 3.458 Reaktionen | Slovenci patentirali 'Tita... WWW.FACEBOOK.COM Slovenci patentirali 'Tita to-go' Cijelu epizodu pogledajte na platformi Voyo! #voyohr #zoransprajc #stanjenacije  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.