Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
O tem sem govoril, mislim da gremo proti 100 letos. Moje mnenje sem podal, trend bo šel gor, ker to kar je sedaj na naših cestah s tako zastarelo infrastrukturo, je divji balkan. Če se ne motim je danes že 73....tri dni je mimo...
-
Gorenjec se je nepričakovano pojavil doma in zalotil ženo v postelji z neznancem. Potegnil je pištolo in zavpil: - "Lezita eden na drugega, da vaju bom ubil z eno kroglo!"
-
V info - včeraj sem po dolgem času uporabil Google maps navigacijo na carplay-u in opazil, da sedaj tud HUD projecira navodila za navigacijo.
-
Optična prevara na sliki, igra svetlobe. Na avtu na osnovni sliki se vidi celo en kandelaber/javna luč ob strani, sončni zahod/vzhod, pa en gradbeni žerjav, kjer je črta izven spoja v tej povečani sliki. V glavnem lepo se vidi okolica😁. Drugače pa bodo verjetno strokovnjaki povedali svoje.
-
Na policijski postaji zazvoni telefon. Mlad policaj dvigne slušalko, posluša, nato pa se v joku sesuje na mizo. Kolegi ga vprašajo, kaj je, pa pove, da mu je umrla mama. Telefon ponovno zazvoni, policaj se oglasi, posluša in pade na tla. Ko pride k sebi, pove: - "Nesreča res nikoli ne počiva. Pravkar me je poklical brat, tudi njemu je umrla mama..."
-