Skoči na vsebino

Vprašanje za strojnike - vijak

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam dilemo, in sicer za vijake nosilca zadnjega okvirja na motorju - vijak 3. Je M10 x 1,25

So 4-je, na tem linku je originalni vijak:

http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-09139-10003-BOLT-/272549785335?hash=item3f753baef7

Ne najdem pa nikjer podatka o trdnosti (4,6, 5,8...8,8...10,9...itd), ker bi jih namre? zamenjal z rostfrei vijaki razreda A-2 70. ti imajo karakteristiko 700NM, kot je razvidno in ni panike ?e menja? vijake razreda 4.6 ali 5.8.

Vpra?anje je sedaj kako ugotoviti karakteristiko original vijaka....tovarni?ka koda Suzuki 09139-10003. Gre pa tudi za neke vrste nerjave?i vijak...

Zakaj je to pomembno - ker na tem okvirju sedita 2 osebi, zadnji kov?ek in obe stranske torbe......

Ideja?

table1.gif

CE_6286_1.JPG

Napisano

?e sem prav na?el na netu: vijak M10 8.8 naj bi "stri?no" izdr?al cca 2 toni! Torej 4 vijaki to te?o, ki jo bodo nosili, prena?ajo z lahkoto. Torej tudi A2-70 zadostujejo.

Moje mnenje - ?e bi dal zadnji del motorja pod pre?o, bi prej skrivil zadnji del ki je narejen iz cevi, kot da bi odtrgalo vijake.

Ampak, to je moje mnenje  :ne vem:

• Jest je spremenil naslov v Vprašanje za strojnike - vijak

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.