Ugotovim, da ni samo gumijasta cev problem, ampak da je tudi železna cev prerjavela. Torej bo najboljše narediti nove, mogoče kar bakrene. Pa pomislim, da bi koristil asistenco zavarovalnice in BTjca z avtovleko spravil na Interclass Cars. Ampak glede na dosedanje izkušnje z njimi... To so zavore in ker bodo za#€bali pa da v teh naših hribih ostanem brez zavor...
Druga ideja je bila, da ga potegnemo na Avtoplus. Ma tudi z njimi imam določene izkušnje, podobne kot z Interclass Cars.
Nazadnje sem se odločil, da ne bom poskušal sreče pri tako delikatnem popravilu, kot so zavore in sem prosil soseda, da sva zvarila en drog in je BTjca z z drogom pripel na Sameta in smo BTjca potegnili do "vaškega mehanika", ki ima v nonotovi kovačiji in hlevu eno delavnico pa mi bo porihtal zavore, da se bom lahko spet brezskrbno vozil z BTjcem.
Bo pa BTjc na "bolniški" do srede, ker mora kovač dobit 3 metre bakrene cevi.
Se mi niti ne zdi drag tale Slivka traktorski stroj, ki lahko prepelje 1000 lopat in še dodatnih 1000 rezervnih ročajev zanje
https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=21171870
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.