puscavar Napisano 1. december, 2017 Prijavi Napisano 1. december, 2017 V priponki so rezultati testa ?ob na moji mazdi5 2.0. Kako kriti?ni so rezultati? Bi morali biti rezultati okoli 100% ali 0%? Kje se dobi nove ?obe, kje obnovljene za nek normalen denar? Citiraj
Miha Strmec Napisano 1. december, 2017 Prijavi Napisano 1. december, 2017 ?e avto ne tov?e, klenka, kadi pusti pri miru jaz dodam na 50l pol litra 10w-40 olja pa so ?obe use skos tiho va?n je d da? nek ole v tank, dana?nja nafta je suha skor k bencin zarat tega so okvare ?ob. Citiraj
puscavar Napisano 11. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2017 V prostem teku v?asih zaklenka. Citiraj
Alex Napisano 11. december, 2017 Prijavi Napisano 11. december, 2017 V prostem teku v?asih zaklenka.Jaz sem zamenjal vse ?tiri, ( kupil v Nem?iji obnovljene), in od takrat naprej mi pije manj, ne klenka, ne tol?e, ne kadi in imam on?utek, da gre bolj?e.Je pa dobro pri tem to, da ti po?ljejo obnovljene , ti jih zamenja? in stare po?lje? njim nazaj in ti venejo 200?, ki si jih dal za garancijo.Vsi ?tirje skupaj za 480 ?, ?e se ne motim. Citiraj
puscavar Napisano 12. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2017 Lahko dobim link do ?tacune? Gledal po ebayu, iz anglije bi jih dobil za tam nekje 600-700e obnovljene, samo nikjer ni omenjeno da lahko vrne? stare nazaj. Citiraj
Alex Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 Lahko dobim link do ?tacune? Gledal po ebayu, iz anglije bi jih dobil za tam nekje 600-700e obnovljene, samo nikjer ni omenjeno da lahko vrne? stare nazaj.https://www.ebay.com/itm/Injektor-Einspritzduse-MAZDA-3-5-6-2-0-DI-2-0-MZR-CD-RF7J13H50-RF7J-13-H50-/121189547733?hash=item1c3775bed5#viTabs_0 Preveri pri njih preden naro?a? Citiraj
Boss Napisano 13. december, 2017 Prijavi Napisano 13. december, 2017 Zakaj pa kle ne vpra?a?? http://www.b-innova.si/ bodo tvoje obnovili z originalnim Denso deli. Potrudijo se nastavit ?obe ?im bolj podobno originalnim parametrom tako, da na?eloma ?e u?enje ne bo potrebno oziroma prilagajanje parametrov. Pa ?e tvoje bo? dobu nazaj, ne pa od nekoga xy. Citiraj
Alex Napisano 14. december, 2017 Prijavi Napisano 14. december, 2017 Zakaj pa kle ne vpra?a?? http://www.b-innova.si/ bodo tvoje obnovili z originalnim Denso deli. Potrudijo se nastavit ?obe ?im bolj podobno originalnim parametrom tako, da na?eloma ?e u?enje ne bo potrebno oziroma prilagajanje parametrov. Pa ?e tvoje bo? dobu nazaj, ne pa od nekoga xy.Zato ne, ker mora? svoje odmontirat, pa jih poslat, pa trikrat vmes telefonirat, pa pet g mailov poslat... In si brez avta par tednov. V Nem?iji pa ti to popravijo z nem?ko preciznostjo.Po?ljejo,?ez dva dni so bili pri meni, en dan dol stare in nove gor, poslal v Nem?ijo paket, ?ez pet dni ?e nakazana kapara na mojem ra?unu. In stvar deluje kot mora brez reklamacij in odve?nega balasta zraven Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.