Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A si šel osebno v zagreb ali si to z avtoodpadom uredil preko telefona/pošte? Jaz tudi rabim sprednjo stropno luč z mazdo 6 GH in jo nikjer ne dobim.
-
@mazdaman Če gledaš za 150 km dnevno po AC, vseeno vzemi malo večji avto. In z nekaj večjo baterijo, da ne bo pozimi drame. Katerikoli MG4 bo super izbira, ker se lahko tudi 170+ km/h pelje, če je treba, tile malčki se pa upehajo.
-
Od sportman333 · Napisano
in jim niti ni treba hoditi, ker dobijo od sociale vse....(sem zadnjič gledal en prispevek, kjer je bila primerjava, da če sta oba starša na minimalcu zaposlena in delata po 8h, dobijo malenkost več kot pa cigoti z 17 otroci od socialne pomoči, in so rekli, da se še malo znajdejo (= kradejo, delajo na črno) in potem imajo že več kot pa "normalna familija", kjer pač delajo po pravilih....). Režim bi moral biti bistveno bolj strog, ne pa da se gremo neko super truper demokracijo, kjer ima vsak miljon svojih pravic (enako je v službah, predvsem tisti ki luftajo, poznajo vse črke pravice in kakšne so njihove pravice, noben pa kakšne so njihove dolžnosti/obvezunosti oz. to zadnje hitro pozabijo :)).....situacija bi bila relativno hitro rešljiva, ampak politika očitno tega "kislega jabka" noče ugrizniti....podobno je s kakimi kaznimi, itd.... -
Jaz ga ravno iz tega razloga ne parkiram pred bajto kjer so novi tlakovci, ampak ga parkiram pod nadstresek kjer imam ploscice.
-
Googlam pa ne najdem, ali obstaja varianta, pogodbeni partnerji itd.....coupe je se vedno 1000km stran v nemciji a 2.7 ima obnovo in tehnicni. Je kdo imel tako izkusnjo, ali smo res taka banana EU drzava, da velja samo naše in bo moral narediti 2000km, da se ga cez stezo zapelje?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)