Skoči na vsebino

Preverjanje ?asije pri mazdi


Priporočeno sporočilo

Glede na to da sem od uradnega servisa oddaljen 50 km me zanima ali obstaja ?e kak?na druga varjanta da mi pregledajo ?tevilko ?asije. oziroma zanima me nasploh kako ta postopek poteka. Ali je pla?ljivo itd itd...Hvala vsem za odgovore.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Heh, v Grčiji pa sploh sam ne moreš tankati, vedno stric na črpalki....in vedno na okroglo na eur, brez računa, boli njih....grki lagano sportski, boli njih eu regulativa.... @godlike in ostali....žal je bencin/dizel edina ali pa ena od redkih zadev, s katero se lahko pohvalimo da so nižje kot drugje, no sej so tudi plače, heh....🤔🤣, naši politikom je pa itak vseeno, saj imajo itak vse sponzorirano in free...(p.s. če bi jaz na leto zaslužil 2mio eur v državni firmi bi mi bilo tudi čisto vseeno koliko je benz in vse bi mi bilo poceni in super v SLO....ampak realnost je drugačna, folk pa dela za manj kot 800eur/mesec (neto).....)
    • V pričakovanju.... 
    • Tudi 1.7 je dražje kot je pri nas. Kolko šimfate Ptiča, imamo zelo ugodno gorivo.   Ne tankam na avtocestah, ne v Italiji, ne v Sloveniji. Sem v Srbiji, ker so cene ble iste.   Jaz v Italiji vedno iščem self service ročke. Ne bi dal 10-20c več, da mi stric tanka.   To te pač izkušnje naučijo, pred tem sploh nisem vedel, da ti še kje kdo tanka, ampak izgleda so italjančki pripravljeni plačat, da si rok ne umažejo.
    • Saj pravim, da se da tudi dokaj poceni tankat. Nazadnje sem tankal konec aprila po 1,7€/liter v okolici Milana. Sem naletel na eno malo Shell črpalko, sicer si moraš sam tankat, a vseeno. Pa še poraba mi je do Kopra padla. Ne vem, mogoče je pa shell gorivo kaj boljše?  Drugače pa ja, na avtocestah je okoli 2€ ali tudi več. Zato sam nikoli ne tankam na, avtocestah. Ja, se ustavimo na odličnih rogljičkih in še boljšem kapučinu. 
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.