Žena se vrne s pregleda pri zdravniku in pokaže možu svečke, ki jih je dobila:
- "Poglej tele čudne tablete, a ti veš, kako se jih jemlje?"
Mož:
- "Pojma nimam, pokliči zdravnika, pa ga vprašaj!"
Žena pokliče:
- "Gospod dohtar, povejte mi no, kako se jemlje tiste arcnije, ki ste mi jih predpisali?"
Dohtar:
- "Ja gospa, rektalno!"
Žena se zahvali in pove možu, da se jih jemlje rektalno. Ampak ne vesta, kako je to in žena spet telefonira:
- "Gospod dohtar, jaz ne vem kako je rektalno!"
Dohtar:
- "Gospa, vzemite jih analno!"
Žena se spet zahvali in pove možu, da ji je dohtar rekel, naj jih jemlje analno. Pa ne vesta, kako je analno, zato žena še enkrat pokliče:
- "Gospod dohtar, tudi to ne vem, kako se jih vzame analno!"
Dohtar:
- "No, veste kaj gospa, v rit si jih vtaknite!"
Žena pa pravi možu:
- "Na, zdej je pa užaljen..."
Kmet iz sosednje vasi se oglasi pri eni kmetiji. Potrka na vrata in čaka. Odpre mu en mali fantek.
- "Je fotr doma?"
- "Ne."
- "Kaj pa mat?"
- "Ne. Sta oba šla v mesto."
- "Kaj pa tvoj starejši brat Berto?"
- "Ne, tudi on je šel s starši."
Kmet stoji nekaj minut, menca in premišljuje. Fantek mu reče:
- "Če rabte kako stvar, vem vse. Vem kje ma fotr kaj od orodja, stroje, žvali - obvladam vse v nulo! Vi kar prašte."
Kmetu je bilo nerodno, a vseeno pove:
- "Pravzaprav bi moral govoriti z očetom. Torej takole je, tvoj brat Berto je napravil otroka naši Suzani."
- "Uuuu, strela... to boste moral pa res s fotrom rešit. Če bik naskoči, vem, da računa 50 evrov, za prasca 20, ne vem pa kok bo zahteval za Bertota..."
Pripeljejo Jožeta v bolnico z nekaj opeklinami. Po detajlnem pregledu se zdravnik čudi:
- "Pa vi imate več polomljenih kosti kot pa opeklin!"
Možakar odgovori:
- "Če so me pa gasili z lopato..."
Kar je res, je res.
V bistvu so kar vsi moderatorji taki.
Čeprav imam občutek, da so nekateri moderatorji zgolj formalno moderatorji... Mislim, tako, po spominu: nekateri moderatorji se že vsaj dve leti niso oglasili na forumu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.