Skoči na vsebino

Kupiti pametno ali neumno uro?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

gps vem da je precizen, ker vsak dan furam iste voznje s kolesom (hcerko v vrtec) in so razlike minimalne ali pa 0

ima "storm alert", ki je vezan na barometer in ko pade tlak potem opozori (sem pa izklopil to funkcijo, ker je ne potrebujem)

za hribe ne vem, ampak za kolo imas varianto "track" ki te potem pelje po tej poti, ki si jo prej prevozil - se pravi kot prava navigacija

vse to je mel se stari fenix 3

edina razlika med fenix 3 in 5, je da meri 5 srcni utrip, pa mogoce mal boljsi displej in je mal manjsa...vse drugo isto

fenix 5 stane okoli 350 eur, fenix pa ene 100 eur manj...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sam kater fenix 5 stane 350? tle je par razli?ic med 650 in 750? >_>

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

sam kater fenix 5 stane 350? tle je par razli?ic med 650 in 750? >_>

https://www.amazon.de/dp/B07FGH88MB 

https://geizhals.at/?fs=garmin+fenix+5

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ja s safirnim steklom so tkoj dra?ji ... bom ?e malo pogledal primerjavo med fenix 5 pa suunto 9 baro,.. hvala za linke

Napisano

Tudi suunto spartan sport HR baro ne zgleda slabo,.. pa ?e bolj poceni je napram suunto 9

Napisano

To je pomoje dobra opcija. Z 9 je najve? kar pridobi?, avtonomija baterije. Jaz recimo imam nastavljen GPS na najbolj?o kakovost, tako da mi nekaj baterije pobere, vendar ?e ima? postanke po hribh in da nisi nek ultra gorski teka?, potem se da me pavzami lepo dofilat uro prek powerbanka.

Napisano

Ja se kar nagibam k spartanu sport HR baro,.. upam, da mi zdr?i enodnevne ture v hribe. Za dvodnevne pa itak lahko vmes dofilam.. ?ene pa natan?nost gps-a zni?am iz 1s na 5s oz ?e kaj ve?. A potem filanje prek powerbank gre ok? Nekje sem bral da mora bit ampera?a prava. Je to res ?

Napisano

Ja se kar nagibam k spartanu sport HR baro,.. upam, da mi zdr?i enodnevne ture v hribe. Za dvodnevne pa itak lahko vmes dofilam.. ?ene pa natan?nost gps-a zni?am iz 1s na 5s oz ?e kaj ve?. A potem filanje prek powerbank gre ok? Nekje sem bral da mora bit ampera?a prava. Je to res ?

Pojma nimam. Jaz imam nek 10000mAh powerbank od Xiaomi in polni bp.

Napisano

A ima? spartana sport HR? Kolk zdr?i cirka betarija z mo?nim gps ?

Napisano

Ja. Uf ne vem natan?no. Ma mislim, da cca vsaj 8h aktivne uporabe, s tem, da ves ?as dela tudi WHR senzor. Nekaj pridobi? tudi s tem, da izklopi? display.

Napisano

Hmmm saphir stekli, barometer, ziroskop....pametna cena

https://www.mimovrste.com/pametne-ure/xiaomi-pametna-ura-amazfit-stratos-crna

Tale mislim, da nima Sapphire stekla ampak Corning Gorilla Glass.

Amazfit Stratos plus naj bi imela Sapphire steklo pa ?e to je neka sinteti?na izvedba, ki ni tako dobra kot pravo Sapphire steklo. Samo tako steklo podra?i uro za 100 EUR tako, da tole prodajalci oreng zavajajo kupce.

33112_1.png

Napisano

Glavna in meni zelo mote?a slabost moje suunto ure v hribih je bila, da se ni dala upravljati z rokavicami na rokah.

Vrjamem da je mote?e, to katero jaz gledam se da polek toucha vse urihtat prek gumbov...

Ja. Uf ne vem natan?no. Ma mislim, da cca vsaj 8h aktivne uporabe, s tem, da ves ?as dela tudi WHR senzor. Nekaj pridobi? tudi s tem, da izklopi? display.

Potem bo to,to,.. zdej sam pogledat kje na primorskem jo lahko pomerim, da ne letam glih do Le?nika

Napisano

To bolj meji na poametno uro kot pa ?portno? zgleda pa lepo 50x50 ?

Napisano

Naj ti dobro slu?i!

Jaz sem pa ovrgel idejo o Suunto Spartan Sport HR (nima safirenga stekla, slaba avtonomija).

Napisano

Pogledal sem prot fenix 5x,.. na uradni strani pi?e, da je avtonomija v gps na?inu z ostalimi monadami 20h, spet drugi review pravi 12h,.. na tretjem gre na 24h... :D bol ko gledam bolj sm zmedem

Napisano

Kupi najbolj?e pa je, zagotovo ve? nikjer ne dobi?! Hehehe... No ?ez par mesecev mogo?e. Dober nakup ti ?elim. Lp

Napisano

Fenix 5, baterija je super

Ce sem na kolesu ca 3 ure, je poraba baterije okoli 15% mogoce se manj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Bom ?el en dan do LJ pomerit Suunto 9 baro pa fenix 5x pa povpra?at prodajalce kar me mu?i pa se odlo?im,.. milsim pa da z eni ali drugo dosti ne bi zgre?il

Napisano

To kar sem se bal najbolj je tudi ok 5 dni bo sigurno

Potem si zadovoljen z uro? Koliko je garancije, ve?inoma je 1 leto, nekje tudi 2 leti?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.