KOVID BOŽIČ IN N.LETO 2020. ⛄🎄
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Poletje je tu... Čas je, da se vrnete u formo, da pokurite višek maščobe in ste najlepši na plaži... Tukaj je pomoč: zarolajte dol... > >> >>> >>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>> >> > >> >>> >>>> >>>>> >>>>>> > > > > > > zdej pa rolejte gor... A občutite, kako mišice delajo?
-
Razlaga sodelavka: - "Sem zadela šestico." - "Resno al je to kakšna šala?" - "Čisto resno. Zadaj desno, nisem si mislila, da je ograja tako blizu, pa sem namotala volan..." Ja, sodelavka ima Mazdo 6.
-
Hja, odvisno od avta. Za BTjca rabiš 9 litrov hipoidnega olja, 7 litrov motornega olja in 1 liter zavornega olja. Vse to za 70€ ne dobiš - vsaj ne novo... Pa to so samo olja, potem pa še vse ostalo. Sicer je pa tak servis samo na vsakih 120.000 km, ostali servisi so bistveno cenejši, ker se menja samo motorno olje, filter motornega olja in filter zraka.
-
Živjo. Sem lastnik Mazde 6 2.2 dizel letnik 2017 AT AWD, ki ima trenutno prevoženih 195k km. V kratkem imam namen zamenjati olje + filter v avtomatskem menjalniku. Ker bo avto že vzdignjen bi spotoma menjal še olje v zadnjem diferencialu ter v transfer casu. Zanima me katero olje oz. znamko priporočate (Ravenol?), ali je samo važno da je 80w-90 GL5? Za referenco bi imel tale video: https://youtu.be/Ub0NCMJj3d8 Zanima me še ali je res potrebno točno odmeriti kapaciteto olja za zadnji diferencial ter transfer case, ali lahko naredim tako kot je prikazano v videu, ki je natočil toliko dokler ni začelo teči iz dolivnega čepa? (sicer je na videu CX 5 ampak predvidevam da ima enak diferencial kot moja M6)
-
Od sportman333 · Napisano
Hmmm, bi moral še od zadaj slikati, potem bi bilo malo drugače🤓🤣....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.