godlike Napisano 3. avgust Prijavi Napisano 3. avgust Tega sem kupoval na Menorki. Mi je bil tak dober, da sem ga karton piksen uvozil kar sam. 😎 3 1 Citiraj
jures Napisano 4. avgust Prijavi Napisano 4. avgust pred 10 urami je godlike napisal: Tega sem kupoval na Menorki. Mi je bil tak dober, da sem ga karton piksen uvozil kar sam. 😎 Dober je tale res 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. avgust Prijavi Napisano 4. avgust Pozdrav iz Erdinga 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano četrtek ob 16:11 Prijavi Napisano četrtek ob 16:11 Nekaj z dopusta v Dojči 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 08:14 Prijavi Napisano včeraj ob 08:14 Po košnji en zaslužen pir.... 🥵🍻 5 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:24 Prijavi Napisano včeraj ob 12:24 pred 4 urami je Bini napisal: Po košnji en zaslužen pir.... 🥵🍻 Blagor tebi, ki za zabavo kosiš travo v tej vročini. Ni lepšega. 😊 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 12:42 Prijavi Napisano včeraj ob 12:42 pred 17 minutami je Alex napisal: Blagor tebi, ki za zabavo kosiš travo v tej vročini. Ni lepšega. 😊 Samo 24 jih je bilo.... 🤗😉 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 15:05 Prijavi Napisano včeraj ob 15:05 pred 2 urama je Bini napisal: Samo 24 jih je bilo.... 🤗😉 PIV? :=) 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 15:07 Prijavi Napisano včeraj ob 15:07 Pravkar je Z M A J napisal: PIV? :=) temperatura zraka, zdaj je pa 33 pa še žar bom zakuril..... 🫣😉 2 Citiraj
FuManchu Napisano pred 23 urami Avtor Prijavi Napisano pred 23 urami pred 43 minutami je Bini napisal: temperatura zraka, zdaj je pa 33 pa še žar bom zakuril..... 🫣😉 Luksuz. Pri nam je trenutno 36°C. 😁 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 18 urami Avtor Prijavi Napisano pred 18 urami Še zdej prijetnih 28°C 😁 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: Šmarješke toplice Bini? ⛱️ Cca 50km si zgrešil, ko si ravno tukaj lahko ugibaše naprej.... 🤔 Bolj proti vzhodu je za orientir.... 😉 Malo pomoči.... 🤔 Popravljeno pred 5 urami od Bini 1 Citiraj
Jest Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Aqualuna Podčetrtek ali pa Čatežke toplice? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 1 uro je Jest napisal: Aqualuna Podčetrtek ali pa Čatežke toplice? Cca 25km zahodno od Poče.... 😊 Popravljeno pred 2 urama od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.