Guest BrainLess Napisano 30. januar, 2006 Prijavi Napisano 30. januar, 2006 Ker je ?e ve?krat tekla debata o gumah bi vpra?al poznavalce ali je hankook dobra guma? Gre za model Ventus k102 82h! Hvala Citiraj
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Imel pred leti Hankook gume - modela ve? ne vem (nih?e ?e ni poznal te firme) na Ford-u - bil zelo zadovoljen!!! Aja - malo hitro so se edino rable ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je BrainLess napisal: Ker je ?e ve?krat tekla debata o gumah bi vpra?al poznavalce ali je hankook dobra guma?Gre za model Ventus k102 82h! Hvala OK guma, kot je reku Tomi z vecjo obrabo. glede 82 H (prva stevilka pove nosilnost gume v tem primeru 475kg) H je pa oznaka hitrosti (ta primer do 210km/h) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je komar napisal: Aja - malo hitro so se edino rable ... te?ka noga ?? Citiraj
Symon Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je Boss napisal: te?ka noga ?? Po drugi strani pa je lahko mehka guma. Kar je tudi dobro za lego. Namig: Toyo se tut zelo hitro obrablja. Citiraj
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je Boss napisal: te?ka noga ?? Ehhhh, neeee, jaz pa nisem tak?en .... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Hahahaha in mi smo s hru?ke padli...?aki i??em tisti tvoj film?ek kako leti? po AC.... Kot dokazno gradivo.....:aaaa: Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Ni? vem o ?em ti govori? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Aha pa te imamo.... Tomi Tomi DIVJAK!!! LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 hahaha pwned Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Kot je Labi meni napisal - z objavo tega posnetka kr?i? avtorske pravice - kazen bo najmanj ... bom ?e razmislil - nekaj dobrega - njamaaaa Pa to nisem jaz - to si z neta skino!!! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 He he,se spomnim tega posnetka ja,si se sam hvalo takrat!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Evo na avtorske pravice se po?vi?gam... Labiju kupim en ?evap pa je moj.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Jaz sem bil s Tomijem...in to je bilo v Nemciji, tko da ni krsil nobenega zakona. (tale post sponsored by torta od tomija ) je David napisal: Evo na avtorske pravice se po?vi?gam... Labiju kupim en ?evap pa je moj.... kaj mi bo en cevap? halo?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Ja in mazda mafija s ?e?nje padla.... Nem?ke AC so ?ir?e, lep?e, bla bla bla.... Labi... nachos s ?evapom!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je David napisal: Ja in mazda mafija s ?e?nje padla....Nem?ke AC so ?ir?e, lep?e, bla bla bla.... Labi... nachos s ?evapom!!! Evo, tortica, 12 ?evapov na pladnu, pa ?e malo sve?ega paradajza (ker ?ebule ne papa?),...OK Labi??? :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je komar napisal: Evo, tortica, 12 ?evapov na pladnu, pa ?e malo sve?ega paradajza (ker ?ebule ne papa?),...OK Labi??? :mi pijemoo: Tomi = car ! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Tomi to ni fer Nimam $$$ dovolj, da Labsona nafutram.... Ti si privatnik!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je David napisal: Ti si privatnik!! OK, OK, pa ne okol govort Sicer ma? pa ti ve? $$$ ko jaz, ko mam 3 ?parav?ke doma!!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 To ne spremeni dejstva..... Tomi deal with it.... pa jest sem ?e mulc.... pa ?e "?tudent".. In ?tudenti smo ve? al manj brez $$$ Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Daviiiiddddd, pa saj si ?e sam ne verjame? noooo!!!! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Glede na to da si ?e ?tudent,ma? pa fullll dober avtek!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Ah ma kak ?tudent dej no.... Ok sam status "?tudenta" ma pa res!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 je pokycar napisal: Glede na to da si ?e ?tudent,ma? pa fullll dober avtek!!!! Ehhh, pa to mu je ata kupo - heeeheeeheeeee..... peace brother Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.