kacnje Napisano 25. oktober, 2022 Prijavi Napisano 25. oktober, 2022 Sodelavec ima Mazdo CX-30. Pravi, da se mu pri klicu pokaže zgolj številka, ne pa tudi ime kontakta. Dodaja, da se mu zdi, da je pred časom zadeva delovala pravilno. To je tudi mene spomnilo na to, da sem to opazil tudi sam, ampak jaz imam starejši infotainment (CX-5 2016), prav tako pa sedaj uporabljam skoraj izključno Android Auto (brezžični, kot sem pisal v drugi temi). Po nekaj brskanja po spletu sem naletel na informacijo iz Anglije, da naj bi bil razlog za to neuporaba znaka 0 na začetku zapisa številke. Oba s sodelavcem res uporabljava konvencijo, da imava številke zapisane kot +386 ..., kar res pomeni, da na začetku ni znaka 0. Ampak je poskusil s spremembo, pa ni pomagalo. Ima še kdo to težavo ali celo rešitev? Citiraj
Matick Napisano 25. oktober, 2022 Prijavi Napisano 25. oktober, 2022 Ko meni ni izpisovalo kontaktov, sem pobrisov call history, pol je pa delalo 1 Citiraj
kacnje Napisano 25. oktober, 2022 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2022 Sem mu sporočil, pa naj poskusi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.