Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kot sem zdaj slišal od nekaj ljudi, ko enkrat odtegneš vijake glave, jo je obvezno potrebno dati poravnati... Sem se naučil na "težji" način
    • Tu nimamo kaj skrivat... 
    • Zadnjič sem na internetu prebral, da so v USA videli vesoljce.   A vidva verjameta vsemu, kar ljudje napišejo na internet?   @Slivka je dobro povedal: včasih so mislili ljudje da so butasti, ker niso imeli znanja (interneta). Danes so ljudje butasti, ker imajo znanje (internet).  
    • Ne vem,kje bolj paše al tukaj,al v temi za vice... Ma naj bo tukaj.   K sem že toliko recenzij pogledal,mi sedaj youtube veliko okoli tega ponuja...in mi ven vrže to recenzijo. Sem mislil,da crknem od smeha....tip mi ni znan...očitno "bosanc", in izgleda,da ima pojma o telefonih. Ima pa izjemen "besedni zaklad"😂🤣   "Prijatelji"..."do jaja"..."svaka čast...svaka čast...svaka cast......" Adijo pamet...po dolgem času ena res zabavna in vseeno zelo informativna recenzija...tip je res...."legenda"😄    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.