Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Da ni "Mamica" 😱 Sej veš, slabe zimske gume pa to.
    • Ta nastavek se nahaja tam, kjer se nahajajo vsi ostali pogrešani 10mm nastavki. A kje je to? To pa noben ne ve. 😜
    • Moja nočna mora z menjavo zimskih pnevmatik se je danes srečno končala.  Namreč, včeraj pridem k mojemu mehaniku, on lepo dvigne avto, pripravi zimske gume, vse orodje. Samo posebni nastavek za varnostne matice mu moram dat in gasa. Not. 😕 Pregledam prtljažnik, cel avto trikrat. Ni nastavka. Skočim domov, preobrnem klet na glavo. Ni. 😬 Spomnil sem se, da sem nazadnje šraufal sprednjo gumo, ko je bil vijak v njej. Kam sem dal oziroma  nisem dal nastavka, sam bog ve.  Problem je bil, ker niti kode nisem imel, ki je embalaži, da bi lahko potom nje naročil nov nastavek. Panika... Grem nazaj do mehanika, a on nima tega posebnega ključa za take primere.  Spomni me, da naj grem do znane trgovine / vulkanizerja Axle v KP.  Vprašam jih, ali lahko kaj naredijo.  "Da, da se a je čakalna doba za delavnico dvajset dni." Wtf?  Nato je na srečo prišel mimo znanec, ki tam dela in je uredil, da smo takoj naročili nove matice + nastavek in so mi danes to zagato rešili. Tako, da vsaka čast temu znancu in pa tudi trgovini Axle. Gume so gor na avtu.  Sedaj si bom dal ta nastavek na verižico in okoli vratu. 
    • Hehe, pa naslov skladbe kar paše zraven.
    • Nej se ti zatakne. Pa reče se v Ljubljani.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.