P: Mazda 6 - Jeklena platisca 16 col
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
mi smo jo pa dobr sčistl skos te raufnke, ki jim nekateri narobe pravijo tuneli.😁
-
Ker vem,da vas je tukaj kar nekaj,ki so navdušeni tudi nad foto opremo,evo-nekaj,kar je tudi mene izjemno presenetilo. Že od nekdaj sem želel kako "malce boljše" ohišje ali "ovitek" za telefon...že pred leti so se mi zelo dopadla INOX "ohišja" znamke CRKT,a zaradi svoje omejenosti na "jabčke" so seveda odpadli... Sedaj pa,ker me je Xiaomi 15 Ultra izjemno pozitivno presenetil glede kvalitete zajema slike,in,ker Xiaomi ponuja tudi posebmo foto-ohišje,sem začel majce brskati v tej smeri,da vidim,kaj vse sploh obstaja. Xiaomijev mi je preveč "plastik-fantastik",in tudi malce predrag...a glej glej-zasledim znamko Fotorgear. FotorGear® | Creative Gear for Smartphone Photography – Fotorgear WWW.FOTORGEAR.COM FotorGear® designs creative equipment for mobile phone photography, aiming to allow users to better use mobile phones to create images. In... Za 15 Ultra ponujajo celo dva različna foto-ohišja. In se odločim za tega. Retro Photography kit for Xiaomi 15 Ultra WWW.FOTORGEAR.COM Moram izraziti izjemno zadovoljstvo glede kvalitete izdelave in materialov-absolutno presenečenje-res "top shit"😲 Vse se lepo "poklopi" in paše na tesno in v nulo. Patent na vzmeteno krogljico je prav genijalen,in v kombinaciji z "bajonetom" npr. na ročaju in "foto-čeveljček"-adapterju je zadeva trdna,kot da bi privijačil-res neverjetno kvalitetno. Tudi "trak"-privijačen v kovinske zanke,z karabini itd-vse je TOP! Je primeren tako za ženske kot "torbica" ali obešen okoli vratu za ulično fotografijo...in tudi z krajšim pasom za varijanto za "okoli zapestja",kar je meni všečneje-razne kombinacije so možne. Za ceno 63€ (kupljeno na Aliexpressu) res neverjetno🧐 Resno razmišljam,da bi kupil še eno ohišje za rezervo,in,da bi ga pogosteje uporabljal,ker tudi z montiranim ročajem še zmeraj fino paše v tok za na pas,ki ga zmeraj uporabljam...tako privat,kot službeno. Je telefon v tem ohišju res "kot tank"...in,če grem npr. čez lokomotivo,ni bojazni za telefon,če "poknem" kje ob železno traverzo ipd...se mi je že zgodilo nekdaj z Xiaomi Note 10,in je šlo zadnje steklo🥺...tako pa-si ne znam predstavljati,da bi prišlo do kakšne poškodbe telefona🙄 https://www.aliexpress.com/item/1005001561608884.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.6b93180276OiIb Sem vseeno naročil še dodatno adaptersko ploščo za filtre in objektive...bolj za zaščito,ker bom uporabil NISI MC-UV ultra thin UV-filter,in ker mi priložen rdeč preveč "izstopa"...pač sem bolj fan črne barve😄 Sicer je ročaj res top,in opremljen celo z foto-navojno luknjo za stative itd.,a moj Manfrotto ModoPocket-797 "ne paše",ker je enostavno premajčken. Za to sem naročil še "Magsafe" tripod. Magsafe Mantis Folding Stand WWW.FOTORGEAR.COM In this era of diverse shooting requirements, we are proud to introduce this meticulously designed MagSafe Magnetic Metal Tripod. With its... A spet ne direkt pri njih,ampak malce ceneje na Aliexpressu. https://www.aliexpress.com/item/1005008196782000.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.cc861802ZUHlbI Bo mogoče zanimivo za koga,ki ima npr."jabčka" (15,16,17) Vivo X200 Ultra ali Xiaomi 15 Ultra. In,kot zmeraj-slike😉 VID_20260306_145206.mp4
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.