Skoči na vsebino

Kontrolna lucka


Saso88

Priporočeno sporočilo

Lahko je samo losan konektor enega od senzorjev trka za aktivno zaščito peščev. Lahko je tut eden od obeh aktuatorjev, ampak težko vrjamem. Za preverit oba senzorja bo treba snet odbijač, ker sta pri robu traverze, vsak na eni strani. Mogoče je kak  mal oksidiran, vlažen, ali pa samo razrahljan.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zelo verjetno gre za eno tipičnih napak te generacije šestic. Zafrkavajo oksidirani kontakti kablov priključenih na sprednje senzorje odbijača. Potrebna je zamenjava kabelskega snopa pod sprednjim odbijačem. Pri naši 6-ki so to garancijsko naredili pri cca. 55.000 km - pri 3 leta stari. Indikacija je bila enaka - ta oranžna lučka, na servisu pa so takoj vedeli (brez diagnostike), kaj morajo narediti, torej jim je zadeva dobro poznana.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 3
  • Zmeden 1
  • Hvala 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Evo ga, so priklopili na racunalnik ter pokazalo 3 napake na senzorjih, razdrli ter prisli do zakljucka da je bil kabel pri konektorju  ( češ razgrizen, nacet, …..)konektor ocistili, zamenjali kabel in baje stem odpravili napako

  • Všeč 2
  • Hvala 2
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.