Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• glej letnike 2020+, trust me bro
    • Lahko bi napisal še manj dramatično; da bo svetovni prvak postal tisti, ki bo v tem prvenstvu osvojil največje število točk  
    • A ima kljuko pa kakšen ndm ima mi povej
    • Načeloma tisti, ki so najbolj proti gejem, so ponavadi prikriti... @Slivka je pa ravno danes v temi ''Sex chat'' objavljal najprej ''tiče'' potem pa še nagega deca, kako bere knjigo na plaži  
    • Ne štekam...kaj je @Slivka narobe napisal?...kaj je tu homofobnega napisal?...a ni napisal,da ga ne briga,kaj delajo doma v postelji,da mu je vseeno,če so pedri ali ne...in,da se samo ne strinja,da so v šoli,oz. da delajo z našimi otroci?!!! Daj si še enkrat preberi,kaj je Slivka napisal...kakšno predatorstvo itd...za vzgojo gre!   Kaj,a tebi je normalno,če otroke v šoli učijo in vzgajajo duševno bolji ljudje?   Če je to,kar je Slivka napisal homofobno,po tem sem tudi jaz homofob...in ne nameravam se v tem pogledu spremeniti..imam tradicionalne poglede na moškega,žensko otroke,družino in družbo.   Naši otroci so mi sveti (pa nisem veren),in imamo kot starši pravico določati kako bodo in kako ne bodo naši otroci vzgajani ko nas ni zraven. Pri učiteljih in učiteljicah se vse začne...in nadaljuje npr. tudi v šolske knjižnice...vsepovsod "rinejo" z svojo bolano ideologijo in želijo naše otroke v najbolj občutljivem,najbolj zmedenem obdobju,ko ravno iščejo sebe,svoj smisel življenja in pogledov na vse...oni jih pa bi z vseh strani "bombardirali" in hoteli "spreobrniti"...tega nočem!   En lep primer...in jih je še nešteto....tudi pri nas rinejo izrojeno pedersko čtivo v šolske knjižnice!    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.