Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Težke kovine ne mislim omenjat, ker je tako kot si napisal in se nahajajo rs vspovsod.   Men je mnogo bolj sporen način delovanja mRNA. S cepljenjem vneseš načrt za izdelavo spike proteina (del virusa korone, ki se veže na celice). Nato naše človeške celice po teh navodilih začnejo izdelovati ta spike proteine virusa brez izdelave samega virusa. Se pravi gre za genski poseg v delovanje naših celic. Tukaj potem razlagajo, da pri izdelavi te beljakovine v celicah počasi izgubi moč in da nato telo v obrambo izdela protitelesa, ki imunskemu sistemu omogočijo obrambo proti dejasnkemu virusu. Ampak ravno ta način je problem, ker zaščita ni trajna ampak temelji na izdelanih protitelesih ne pa v celotnem navodilu imunskemu sistemu v borbi proti dejanskemu virusu. Zato so potrebne poživitve v tako kratkem času.   A se res vse tako zgodi kot razlagaj ali lahko stvari pobegnejo izpod nadzora. Ali celice, ki so bile ugrabljene za izdelavo spike proteina dejansko oslabijo in prenehajo s proizvodnjo teh beljakovin. Ali se bo imunski sistem sploh odzval ustrezno in naredil protitelesa ter ustavil proizvodnjo tuje beljakovine v naših celicah. Ljudem z zdravim imunskim sistemom načeloma ne bo hudega, ampak tem tudi ne bi bilo hudega brez cepljenja in naravni okužbi z virusom.   Za razliko, kako pa delujejo druga cepiva pa je dejansko čisto drugačen postopek, ki ne ugrablja celic za proizvodnjo tujih proteinov, ampak gre za uporabo neaktivnih oziroma zelo oslabljenih virusov. Se pravi takih, ki se sami ne morejo več razmnoževati in da imunski sistem dobi dovolj časa, da organizira obrambo. Se pravi nobene proizvodnje v našem telesu, pa še tam se lahko zgodijo zapleti, če imunski sistem ne odreagira pravilno. To je sicer zelo redko, ampak se tudi lahko zgodi. Res pa da niti približno ne tako pogosto kot pri MRNA.
    • Tega ne boš doživel. Boš prej znižal tlak, ker po mokrem ne bo guma nič več držala.
    • Jaz sem speljal kabl od sredinskega predela pri desni plastiki od sovoznika, pod glove boxom, zatlačil pri robniku in gor do vzvratnega ogledala, praktično se vidi samo tistih 20 cm ki ven visijo; filam preko 12v vtičnice, adapter usb za cig vložek
    • Boss, če bi se v vse zadeve toliko poglobili, kot si se ti v Covid cepiva, bi praktično povsod prišli do velikega problema. Od hrane (pesticidi, mikroplastika, aditivi), onesnažene pitne vode (bakterije, težke kovine, azbest, klor, mikroplastika), onesnaženega zraka (kancerogene spojine, pm,...), zemlje (težke kovine), ... Pri teh mRNA cepivih naj bi bile problem tudi težke kovine, pa pri vsakem barvanju las lahko absorbiraš neprimerno več kovin, pa tatuji,... 
    • Verjetno bi moral iti kar preko 3,5 da bi se ti to začelo dogajat. Ok pri lahkih avtih prej. Sam nikoli nisem imel tega probleme pa sem tudi imel na prvi Mazdi športne GY Eagle-ce (še tiste na smrekco) napumpane na 3.0, ker mi jih je že pri 2,6 bara hitro pobiralo po robovih, da verjetnone bi zdržale 20kkm. Tako pa so zdržale 35kkm je pa res, da sem takrat živel v nekem hribu in je bilo kr precej ovinkarjenja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.