Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A to imajo prav skladišče, da pošta ne bi prispela prehitro?    Ker pred kakšnimi dvajsetimi leti je pošta načeloma prišla naslednji dan, največ v dveh dneh...   Pismo z enega na drugi konec Ljubljane potovalo štiri dni. Kako odgovarja Pošta Slovenije? N1INFO.SI Zakaj traja štiri dni, da pismo, oddano v nabiralnik, prispe k naslovniku?  
    • Bodi srečn da lahko odmično menjaš posebej.   Ford in Vag imajo po novem v bloku in se menja celi kos. Prešani zobniki na odmične ....   Nekaj takega:  
    • Pride en zunanji izvajalec, se usedem k njemu v kombi in se peljeva na izpostavo. V enem križišču je kar malo "pogumno" zapeljal na cesto. Pa mu rečem: - "Gospod, spregledali ste STOP znak!" - "Oprostite, danes sem prvič v tem mestu." Se mi ne zdi ravno prepričljivo, pa da naredim malo bolj dramo, in ker je tam ravno pešačila ena ženska, mu rečem: - "Kaj pa, če bi podrli kakšno žensko?" On prav samozavestno nazaj: - "To pa ne bi bilo prvič..."   Nisem več omenjal ne križišča ne STOP znaka ne ničesar...
    • Ne vem, a je to zato, ker je bilo to zgodaj zjutraj al je kaj drugega bil vzrok...   Sodelavka danes čaka na kavo, se nekaj pogovarjamo o tem, kako ljudje pišejo "emajle" in ta sodelavka izjavi: - "Žalostno! Dnevi, ko so ljudje znali pravilno uporabljati slovenščino, ni nič več..."
    • Če pogledaš te Fordove motorje, ti je hitro jasno, da je Ford namenjen, da stoji v razstavnem salonu. Pri mojem BTjcu kabina ni tako čista, kot je pri Fordu motor. Kar niti ni nobeno presenečenje. Ker Mazda dela, pa se umaže. Ford se ne more umazati...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.