Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če jo bomo gradili sami, sem za. Če jo bojo gradili enako kot prvo, sem proti.
    • 29. 3. to je za v cajtnge.
    • Tega nisem napisal. Sem zelo za gradnjo JEK2, samo to pride zraven. Bolj je moj komentar v smeri, da vsakdanje aferice in brezvezne novice ne zmotijo ljudi preveč.
    • Imajo cel kup manevrskega prostora. Zapreti pipico nevladnikom ( razne Nike 007 jenulčki in podobni kalibri) in denar bo tu. Pa še je takega razmetavanje denarja. Recimo borčevska penzije. Penzije naj dobijo res samo še preživeli borci ( ki so imeli med vojno vsaj 15 let) vsem ostalim sorodnikom, ki jo nasledijo avtomatično odvzeti.  Nadalje javni sektor. Narediti revizijo, kdo res dela in kdo je le fikus po pisarnah. Ostale poslati v gospodarstvo. Kdor noče it na borzo. Socialne pomoči.  Striktno ugotoviti, kdo jo res potrebuje in kdo pije dopoldan kavico po kafičih namesto ,da bi delal. Itd .. Je pa zanimivo, ko praviš, da bi morali biti vsi enako obremenjeni. Če pogledamo plače vidimo,da tisti, ki zasluži več prispeva veliko več.     
    • Pozdravljeni, Mi lahko mogoče pomagate pri iskanju diferenciala za Ford Transit letnik 2.5d 1992 do 2000 z dvojnimi kolesi. Diferencial je tipa MK4. Ne malo je težko, ker je starejši letnik. V GB bi dobil vendar transport in carina ..... Verjetno bi se tudi tu pri nas ali bližini kaj našlo.   Hvala za pomoč in informacije.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.