Kaj pa mu je dovoljeno...saj samo čaka in gleda,kaj se dogaja.
Kar se tiče volitev pa bi morali na DVK odgovarjati...ker take lipovske fore ne sodijo v transparentno demokracijo.
Nove volitve?...jaz sem takoj za.
Naprodaj družinski Gecko, od novega pri hiši in edini avto, s katerim ni bilo NIKOLI nobenih težav, res kapo dol malemu DeSUS stroju za skoraj 20 letno vdano služenje.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22287865&display=Hyundai Getz
Težko je biti retard, ampak enim ratuje brez truda.
Trump 'popljuval' papeža, nato objavil sebe kot Jezusa Kristusa | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Papež Leon XIV. je v nedeljski pridigi znova kritiziral vojno v Iranu in čeprav ni omenil niti ZDA niti Trumpa, je bilo jasno, kam letijo puščice. Ameriški predsednik se je odzval z dolgim zapisom, v katerem med...
Mislim, da ravno ti imaš dvojno moralo.
Ko se gre za desnga boga, je vse dovoljeno.
Daj povej mi kak bo tvoj mandatar, če so pa volitve nelegitimne? Naj raspusti takoj parlament in razpiše nove volitve.
Tipični levičarski odgovori z dvojno moralo...od drugih zahtevate integriteto in vrhunske moralne standarde,ko pa gre za levi pol pa ni važno dokler je "naš"....skratka prazno govoričenje....za to sem pa napisal,da pojejte lastno zdravilo.
Bi tukaj bilo na mestu malce samokritičnosti,za kaj se je na volitvah zgodilo,kar se je...a za kaj takega je potrebno kaj več...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.