Otroke moraš imeti, ko si še mlad in nor pa noro zaljubljen, kasneje prideš k pameti in ugotoviš, da je "baba" 😁 velik strošek, otroci pa še večji
Ampak vse se da. 😊Imeti dobro ženo, kup otrok domek..... in še premium Mazdo.
No ja no, to je precej subjektivno mnenje. Meni brez otrok ni nič monotono. Pa načeloma niti nisem proti otrokom, sem kar kul stric
Mi gre pa najbolj na živce to vaško forsiranje v smislu da jih je treba imeti. Otroke imaš, ker jih želiš, ne ker to okolica od tebe pričakuje ali pa, da ne boš sam na stara leta.
Poglej si tabelice za vrtec.
Če so plače malo boljše, komot prideš na podivjane cifre.
Kaj šele primerki, ki padejo izven otroških....
Pa saj ni problem to dat, ker brez otrok bi bilo izredno monotono. To pa razvajena generacija ne razume, ker se je skozi gledalo samo na njih.
Predvsem ga je motilo kako so narejene obrobe na CX-30. Poznale so se mu vdolbinice, kjer pridejo čepi s kontra strani in to mu je bilo nesprejemljivo do amena. Osebno res mal šlampasto od Mazde, ker sem sam potem na marsikateri parkirani šel gledat in res ni glih najbolj premium narejeno ane. Je pa imel Drago malce probleme z načinom izražanja nasploh in potem, ko so ga fantje še malo pošpikali s kakim sarkastičnim odgovorom se je malo (preveč) usajal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.