En bi lahko posla darsovce na gradbišče železnice med Brezovico in Vnanjimi Goricami. Dobre dva kilometra pa sem naštel 8 delovnih skupin pa v vsaki vsaj 5-6 folka. Modeli so res hiteli, kamioni dovažali in odvažali.
Ne vem več kaj naj si mislim, očitno se da, če je le volja in predvsem sposobno vodstvo, ki ga pa Dars nima že vsaj 20 let.
Edini vladi, ki sta zdržali mandat v nespremenjeni sestavi | 24ur.com
WWW.24UR.COM
DZ bo potrdil 16. slovensko vlado, ki jo bo že četrtič v zgodovini države vodil prvak SDS Janez Janša. Vse vlade v samostojni Sloveniji so bile koalicijske, le Janševi prvi (2004–2008) in odhajajoči vladi Roberta...
Slivka, nekateri ne moremo glih skakat z delovnega mesta ven in noter, da ne rečem da je tale Rodica pri Domžalah enih 20km stran od moje pisarne. Da bi pa glih dopust jemal za 2 mini kokoški, no tok mi ga pa žal ni preostalo, zlasti ne po nedavni menjavi delodajalca.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.