2010 M2, vodne nisem menjal nikoli. Mikrojermen pa je bil že pri 9. letih čist napokan. Menjal sem še napenjalec pri 11. letih. Začel je prijetno peti.
Celo sem menjal malce kasneje še rolco. Ampak to kar se je občasno slišalo pri hladnem avtu, je bil potisni ležaj skopke. Po njegovi, se zvok nikoli ni več pojavil.
Jaz sem že navalil. Je že naročena. Dobil naj bi jo proti koncu septembra. Prvič kupil avto ne da bi sedel v njem, pa se Kitajca za povrh. Narobe svet🤔
Se bojim, da to postaja pri obrtnikih vsakdanja realnost. Ne da se zmeniš in čakaš realizacijo, ampak te prestavlja v smislu "drug teden proti koncu tedna me pokliči". Zakaj bi ga klical 5 x, če sva se že zmenila? Žal tudi na pooblaščenih Mazdinih servisih ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.