g.Wankel Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Pravkar je Tilen5 napisal: Evo, kot sem napovedal Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Citiraj
Tilen5 Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Na notranji strani je bil pa ga je lando zaprl, za lepo odpeljat ovinek Citiraj
g.Wankel Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Od kje Norrisu tak čas na Q, če ga zdej Piastri dohaja z lahkoto? Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Težko bo letos kdo drug prvak kot Pias3, pa bi jaz vsekakor raje Landa videl tam Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Jaz pa sam, da ne vidim naduvane Angleže pa sm srečen. Citiraj
jures Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 4 urami je g.Wankel napisal: Kva je Leclerc čaral, če je bil že skor spredi Drugač pa žal za tok Verstappen fanov, da pridejo gledat kako odstopi v prvem ovinku Smo bli v zeltwegu ko je Zonta nabik Schumija v prvem ovinku. Pa je sla cela dirka .. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Je pa mal razlika, če prideš iz Slovenije v Zeltweg, ali pa iz Nizozemske. 1 Citiraj
jures Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij dne 29. 6. 2025 ob 20:26 je g.Wankel napisal: Je pa mal razlika, če prideš iz Slovenije v Zeltweg, ali pa iz Nizozemske. Ja na dirki si trezen🤪 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Verstappen naredil božanski krog, kapo dol Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij kako zajebat Pijastrija z 10sec kazni sam da gnil Anglež zmaga dirko... Citiraj
g.Wankel Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij pred 17 minutami je Tilen5 napisal: kako zajebat Pijastrija z 10sec kazni sam da gnil Anglež zmaga dirko... Ne vem kaj bi rekel. Mogoče sem subjektiven, ampak se mi ni zdelo nič takega zrelega za kazen. Citiraj
Tilen5 Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij (urejeno) 10sec je dobil max za namerno trčenje z Ruslom, sam tolk o tem,.. Drgač Mercedes odlična strategija,..russel že dela piruete z slick gumami 🤣 Popravljeno 6. julij od Tilen5 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij (urejeno) Evo to bo še zanimivo sedaj usi na Slick. Hulk ima šanso za prve stopničke vs svoji karieri. Popravljeno 6. julij od Tilen5 Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij Sem se bal, da ga bo na koncu g. Dimnikar ujel, ma mislim, da mu je celo on nekako privoščil to tretje mesto, hehe. Me je pa danes Gasly zelo pozitivno presenetil, ko nikakor niso uspeli mimo njega in to v Alpinu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij pred 3 urami je g.Wankel napisal: toto + max horny + lewis Citiraj
etcho Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij pred 12 urami je Tilen5 napisal: horny + lewis Po mojem so ga odpustili lih zato, ker je horny. 😆 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Mel je klavzulo v pogodbi, da če hulk osvoji stopničke ga lahko odpustijo. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Pred eno uro je Tilen5 napisal: Mel je klavzulo v pogodbi, da če hulk osvoji stopničke ga lahko odpustijo. Pred vikendom je zvenela bolj garantirana služba kot v javni upravi 😀 1 1 Citiraj
Agerg Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Eh, vsepovsod je enako. Nekateri 20 let gradijo, potem nekje vmes zadeva postane uspešna in se preveč voluharjev zraven namesti. Potem imaš pa mešanje dreka in nesposobni naženejo sposobne. Nekateri pametni (Newey) gredo pa že prej... Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij pred 4 urami je g.Wankel napisal: Pred vikendom je zvenela bolj garantirana služba kot v javni upravi 😀 Mogoče je pa zdaj HULK prebil led in bo začel nizati uspehe. No škoda, da sicer dirkalnika nima "tapravega" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami F1 "banda", lepe pozdrave iz Zandvoorta. So imeli ravno F1 Academy proste treninge. 😁 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.