Z M A J Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Ta wikend pa moja najljubša dirka oz. steza. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij pred 2 urama je Z M A J napisal: Ta wikend pa moja najljubša dirka oz. steza. Ki jo drugo leto ne bo 😕 1 Citiraj
etcho Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Ravno gledam 1. prosti trening. Sky se je zatipkal, manjka F pri FRANCORCHAMPS 😁 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij pred 13 minutami je etcho napisal: Mogoče jim tipka kdo iz Avtomanije. 🤣 Te bo Aichi za ušesa 😀 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij (urejeno) A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to. Popravljeno 25. julij od Tilen5 Citiraj
etcho Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Naj rajši natera urednike, da še enkrat preberejo za sabo, preden kliknejo "Objavi". Res katastrofa od člankov. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij pred 24 minutami je Tilen5 napisal: A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to. Jaz sem mu parkrat reku, da je to Hamiltonmanija (lol dobesedno isti izraz), pa je reku da ne smem in me bo banal. Sicer me ni, ampak me vseeno ni blo nazaj 😀 1 Citiraj
etcho Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Misli, da je mali bog, ker si lasti portal. Citiraj
g.Wankel Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Sem rekel, da počakam še na to novo podvozje - ampak vidim, da lahko neham gledat letos F1 Citiraj
etcho Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Pri Redbullu so mogli nekaj naredit, da je Cunoda 7. Za dirko je napoved dež, bo še zanimivo. Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Dimnikar 2x zapored z odličnega štartnega mesta, heh Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij pred 14 urami je etcho napisal: Pri Redbullu so mogli nekaj naredit, da je Cunoda 7. Za dirko je napoved dež, bo še zanimivo. Lahko se kar poslovimo od današnje dirke. Tole bi znalo biti preveč vode. Ja vem, se bo našel nekdo, ki bo spet ''kako so pa včasih lahko dirkali''. Se strinjam. Ampak ti dirkalniki preveč pršijo, ravno tu se je ubil Hubert, spomin na Julesa je tudi še svež, Pirelli nima pojma o dežnih gumah, mladina pa tudi redko dirka v dežju. No vseeno upam, da jo izpeljejo Citiraj
etcho Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Po napovedih naj bi bil po 15. uri samo pršec. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij pred 1 uro je etcho napisal: Po napovedih naj bi bil po 15. uri samo pršec. Start suspended Citiraj
etcho Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Naslednjič bodo štartali, ko bo s fenom posušeno... 1 Citiraj
jures Napisano ponedeljek ob 18:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:29 120 тыс. просмотров · 21 тыс. реакций | Very creative ways of losing... WWW.FACEBOOK.COM Very creative ways of losing... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ajme, res si ne zaslužimo tega Leclerca 1 Citiraj
etcho Napisano pred 38 minutami Prijavi Napisano pred 38 minutami Upajmo na mokro dirko, da popestri dogajanje. Citiraj
Z M A J Napisano pred 20 minutami Prijavi Napisano pred 20 minutami Čestitke rdečim na PP, Dimnikar pa zadremal nekje daleč zadaj, očitno bo res moral počasi v naslednjo fazo; DeSUS Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.