Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ma sej pomoje ni problem v pogumu. Ne vem, pomanjkanje zbranosti, brez občutka, šparanje na bencinu? Uglavnem to cijazenje je idiotsko.
-
Danes zopet kaos na avtocesti, tako iz KP proti Ljubljani in nato še nazaj proti kopru. Iz Ljubljane do kopra zopet dve uri. Sem pa videl, kdo dela gnečo na avtocestah. Štirje kamioni, en za drugim. In se en model z staro xsaro spravi "prehitevati" kamione z 105/ uro. In tip ne hebe pet posto, on vozi...in vozi... in vozi. Avto za njim mu blenda in tip ne hebe. In se je nabrala kolona za nami. Ko se je po par kilometrih spravil končno na vozni pas, smo lahko videli v avtu enega zadetkota, ki je skoraj ležal na sedežu. In takih se najde cel kup. Jaz bi tako naredil. Vsi, ki imajo izpit za avto, bi morali vozit vsaj dvajset kilometrov, 130/ uro. Kdor si ne upa oziroma ne zmore, mu vzet izpit. Pika.
-
Normalno ker bi vsi radi, da jim še pripelješ pa 8. štuk vse znosiš. E jebiga, to pač ne gre.
-
Vem kako je, včasih se morajo vse zvezde poravnat, pa gre Še kakšen teden počakam, potem gre v smeti. Aja, pa še sprednji ležaj za Mazdo 6 GH mi ostaja. Nov, le zaprešan v pesto. Tudi to podarim, če ga zna kdo celga vn dobit.
-