Jest Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 17 minutami je Alex napisal: 12% gor ali dol, za dinota je vsak klanec nočna mora.😉 Se mi zdi, da je to nočna mora samo zate … Jaz sem se pred mnogimi leti s fičkotom ali Jugotom normalno peljal na morje… in tudi nazaj domov sem prišel … Tudi smučat smo šli pozimi… 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 1 minuto je Jest napisal: Jaz sem se pred mnogimi leti s fičkotom ali Jugotom normalno peljal na morje… in tudi nazaj domov sem prišel Haha, prvi april. Mi z Jugotom enkrat nismo prišli, ker je sklopka izdihnila ravno na tem klancu. No ja dokler ga nisem dobil sam pa malo stunal in seveda sklopko zamenjal. Pol je pa šlo. 😆 1 1 Citiraj
Alex Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 5 minutami je Jest napisal: Se mi zdi, da je to nočna mora samo zate … Jaz sem se pred mnogimi leti s fičkotom ali Jugotom normalno peljal na morje… in tudi nazaj domov sem prišel … Tudi smučat smo šli pozimi… Sej mi smo šli tudi s pony kolesi gor do Kozine. Samo, da smo vmes še kampirali. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.